INFO

  • Pris: 125 DKK
  • Sted:
    Toldkammeret
  • Tid: 21. Marts 2021 16.00 - 23. Maj 2021 16.00
  • Døre åbner: Kl. 15.00
  • Kategori: Koncerter, Meditation

Meditation: Klangbad med Anne Viese

Som følge af myndighedernes udmelding om at forlænge de nuværende restriktioner frem til og med den 5. april vil Kulturværftet og Toldkammeret fortsat være lukket ned for aktiviteter.

Alle, der har billet til et arrangement i den pågældende periode, vil blive orienteret via e-mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@kuto.dk

Info: Flere datoer / For liggende publikum / Der vil være puder, tæpper og yogamåtter til alle deltagere / Gratis ubemandet garderobe / Vi gennemfører i denne tid Klangbad med nedsat kapacitet, for at sikre god afstand mellem deltagere.

 

Status 7. december 2021: Arrangementet den 13. december udsættes til den 21. marts 2021. 


Med Klangbad får du mulighed for at tune ud og koble af under helt unikke vilkår, hvor klange, vibrationer og frekvenser pakker dig ind i et afslappende tæppe af meditativ lyd. Klangbad er for alle, men særligt godt til mennesker, der ønsker at frisætte tanker, tankemylder, lande i kroppen, finde en måde at mærke sig selv på og koble ud.

Du kan komme i Klangbad på søndage, så det kan bruges som en positiv optakt til ugen, der starter dagen efter. Klangbadet er iscenesat med klangskåle og syngeskåle placeret i midten af salen. Skålene findes i alle størrelser hver og én med sin egen tone. Oplevelsen arrangeres af Anne Viese, som til dagligt arbejder terapeutisk med lyd.

Til Klangbad ligger publikum ned, og der vil være yogamåtter, puder og tæpper til alle. Ønsker man at sidde, er det  også muligt.

Vi ser frem til en afslappet eftermiddag.

  • Arrangeret af:
  • Arrangeret af: