INFO

  • Pris: 115 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet / Store Scene
  • Tid: 11. Juli 2021 16.00 - 12. December 2021 16.00
  • Døre åbner: Kl. 15.00
  • Kategori: Koncerter, Meditation

Meditation: Klangbad med Anne Viese

Status 10. marts 2021: Billetter fra marts og april som ikke kan gennemføres pga restriktioner er alle gyldige til den 6. juni. Billetkøbere har fået direkte besked.

Bemærk: Klangbad skifter lokation til Kulturværftets Store Scene.

Info: Flere datoer / For liggende publikum / Der vil være puder, tæpper og yogamåtter til alle deltagere / Gratis ubemandet garderobe / Vi gennemfører i denne tid Klangbad med nedsat kapacitet, for at sikre god afstand mellem deltagere.


Med Klangbad får du mulighed for at tune ud og koble af under helt unikke vilkår, hvor klange, vibrationer og frekvenser pakker dig ind i et afslappende tæppe af meditativ lyd. Klangbad er for alle, men særligt godt til mennesker, der ønsker at frisætte tanker, tankemylder, lande i kroppen, finde en måde at mærke sig selv på og koble ud.

Du kan komme i Klangbad på søndage, så det kan bruges som en positiv optakt til ugen, der starter dagen efter. Klangbadet er iscenesat med klangskåle og syngeskåle placeret i midten af salen. Skålene findes i alle størrelser hver og én med sin egen tone. Oplevelsen arrangeres af Anne Viese, som til dagligt arbejder terapeutisk med lyd.

Til Klangbad ligger publikum ned, og der vil være yogamåtter, puder og tæpper til alle. Ønsker man at sidde, er det  også muligt.

Vi ser frem til en afslappet eftermiddag.

Vi åbner igen torsdag den 6. maj!

I Toldkammeret er der igen mad på menuen og fællesskaber både indenfor og ude i vores hyggelige gård.

Kulturværftet kan du opleve såvel modige, spirende artister som vaske-ægte musikalske verdensstjerner.

Læs mere på kuto.dk/sikkerhed om hvordan vi håndterer sikkerheden i vores huse og sikrer dig et godt og trygt kulturbesøg.  

Har du spørgsmål til et arrangement eller andet vedr. dit besøg hos os, er du velkommen til at kontakte os på info@kuto.dk

  • Arrangeret af:
  • Arrangeret af: