INFO

 • Pris: 415 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet, Havnefronten
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 29. Juni 2018 20.30
 • Kategori: Koncerter

Kim Larsen og Kjukken

Publikum i alle aldre kan se frem til at opleve Kim Larsen & Kjukken i forrygende spilleform, når orkestret i sommeren 2018 atter spiller på havnefronten i Helsingør ved Kulturværftet.

Med vid, bid og overskud lufter Kim Larsen & Kjukken den 29. juni medrivende versioner af både regulære landeplager og nye små perler fra en karriere, der strækker sig over nærmest naturstridige fem årtier.

Der er derfor på alle mulige måder en koncert for alle med en artist, der stadig har noget at byde og som står for et enestående kapitel i dansk pop- og rockkultur.

Senest med udgivelsen af det platinsælgende album Øst For Vesterled fra 2017 – der ligeledes af anmelderne blev kaldt Larsens stærkeste udspil i mange år – har Kim Larsen endnu engang bevist, at han som ingen andre formår at tale direkte til både den muntre og melankolske del af den danske folkesjæl.

Med Kjukken i over 20 år

Siden 1995 har Kim Larsen arbejdet tæt sammen med spillekammeraterne i Kjukken, der i dag består af Karsten Skovgaard (guitar), Jørn Jeppesen (guitar), Jesper Haugaard (bas) og Jens Langhorn (trommer).

Kim Larsen & Kjukken optrådte også i 2015 på havnefronten i Helsingør og i 2013 på Store Scene.

>> Nostalgi

>> All The Things We Said

KØB MADBILLETTER PÅ FORHÅND

På koncertpladsen vil der være et udvalg af foodtrucks, som kan stille sulten i løbet af aftenen. Køb madbilletter på forhånd og få frit valg til i alle foodtrucks. Pris 70 kr. pr. stk.

Billederne er vejledende. Mere præcis info om udvalget af foodtrucks følger når koncerten nærmer sig.

TAG BÅDEN MED TIL KONCERT

Læg til på koncertpladsen og bliv natten over! Køb en kajplads i Kulturhavn Kronborg og læg til lige ved siden af koncertpladsen i egen båd – kajpladsbilletten gælder fra den 29. juni kl. 15.00 til næste dag kl. 11.00. Kajplads tilbydes lige efter at man har valgt antal koncertbilletter i billetkøbet.

Pris efter bådlængde:
10-14 meter 620 kr. inkl. billetgebyr
15-19 meter 820 kr. inkl. billetgebyr
20-30 meter 1020 kr. inkl. billetgebyr

Alle ombord også kaptajnen skal have gyldig koncertbillet!

NB: Hvis du har købt billetter men glemte kajplads til din båd, så kan du gå direkte til tilkøb kajplads her: KØB KAJPLADS HER

Bemærk:
Båden skal minimum være 10 meter. Der kan ikke gives dispensation til mindre både pga. sikkerhed.
Yderligere info om indsejling m.m. tilsendes kort før koncerten.

Det er havnen, der står for både i den indre havn ved Kulturværftet, og det står alle frit for at benytte havnen op til koncerten. Men i perioden (12.30 på dagen til 11.30 dagen efter), kræver det en kajplads-billet. Spørgsmål vedr. indsejling m.m. kan rettes direkte til Havnen: +45 49 28 10 80

Spørgsmål vedr. køb af billetter kan rettes til Kulturværftets billetsalg på +45 25 31 37 43.

 

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: