INFO

 • Pris: 245 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 2. Februar 2019 20.00
 • Kategori: Koncerter, Ord og Viden

Kasper Winding

Info: Siddepladser / Mulighed for tilkøb af garderobe / Spis før forestillingen i Spisehuset – bestil bord her


Kasper Winding er klar med hans første store tur i 10 år og kommer til Kulturværftet med livshistorier, nærvær og nye udgaver af sange fra hans klassiske bagkatalog. Kom med ind i troldmandens hemmelige værksted, når Kasper Winding udfolder sit musikalske liv.

Hans trommer har lydt på pladeindspilninger med kæmpenavne som Abba, Rolling Stones, Barry White og Nina Hagen. Og herhjemme har han produceret albums for en lang stribe af vores allerstørste stjerner. Nu tager han studiet med på scenen i Kaspers Verden Live, der er den første reelle turné siden år 2000.

Ideen med turen er at synge nogle af de sange som folk kender, men også at fremføre sange som for nogle er mindre kendte, men som er en meget stor del af Kasper Windings meget brede karriere. Kasper Winding fortæller i ord og musik om sit liv og gennemgår tilblivelsen af sine værker, og hvorfor han har taget de valg, som han har taget.

Som soloartist, sangskriver, producer og studiemusiker har ikoniske Kasper Winding spillet en hovedrolle i dansk musik de seneste 40 år. Senes udgav Winding i 2016 albummet “F¨¨k Dance Let’s Art” – en hyldest til hiphopbeats, soul, fordybelse og det klassiske albumformat. Et gennemmusikalsk album i sin reneste forstand.

Glæd jer til en aften med en af den danske musikscenes helt store koryfæer.

 

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: