INFO

 • Pris: 315 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 2. November 2019 19.00 - 2. November 2019 21.30
 • Kategori: Comedy

COMEDY: JONATAN SPANG / Få billetter

Info: Siddepladser / Spis før forestillingen i Spisehuset – bestil bord her / Bemærk: begrænset udsyn fra balkon-pladser


Efter fire års pause fra stand-up scenen vender Jonatan Spang nu tilbage til rødderne med et nyt stand-up show; TYPISK Jonatan Spang. Med ’TYPISK’ stiller han skarpt på hele verden og ikke mindst sig selv med vanlig fandenivoldskhed, revsende iagttagelser og sin sans for god timing.

Til næste år tager Jonatan Spang en pause fra den kritikerroste seer-succes ’Tæt På Sandheden’ på DR2 for at vende tilbage til rødderne. Det sker med en ny landsdækkende turne ’TYPISK’, som får premiere den 22. august 2019. Showet er et klassisk Jonatan Spang one-man show: En mand – en mikrofon – en stor mavekrampe hver aften.

Fans af ’Tæt på sandheden’ vil opleve alt det de elsker. Den skarpe satire og de overraskende pointer, men også noget nyt når Jonatan stiller skarpt på sit eget liv. Det trofaste publikum kan glæde sig over, at han vender tilbage til det han gør allerbedst. Om hans tilbagevenden til live comedy, siger han selv: ’Nu hvor jeg har taget beslutningen kan jeg næsten ikke vente med at komme afsted. Jeg tror at timingen er god til at tage en pause fra ’Tæt på sandheden’, og jeg lover at være ligeså hård ved mig selv, som jeg er ved ugens nyheder.’

Forvent satire på højt niveau og glæd dig til, at Jonatan Spang hudfletter dagens Danmark og hans egen lille verden. Med andre ord – det bliver TYPISK Jonatan Spang!


Se Jonatan Spangs VIDEOHILSEN til Helsingør og Kulturværftet:

 

 • Støttet af:
 • Arrangeret af: