INFO

 • Pris: 220 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 1. Oktober 2020 20.00
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Koncerter

NY DATO: Jesper Thilo Kvartet

Info: Unummererede siddepladser / Mulighed for tilkøb af garderobe, 20 kr. / Spis før arrangementet i Spisehuset – Se menu og bestil bord her


Koncerten er udsat til torsdag den 1. oktober 2020
Hvis du har købt billetter til showet i marts, vil de fortsat være gyldige til den nye dato. Du skal blot beholde dine billetter og ikke foretage yderligere.

Alle billetkøbere har fået direkte besked, herunder også hvordan man skal gøre, hvis man ikke kan deltage på den nye dato.


Tenorsaxofonisten Jesper Thilo har altid været der. Han er nærmest blevet synonym med begrebet jazz i Danmark. Og det er han stolt af. Jesper Thilo har også været “mr. Tenorsax” i Danmark det meste af et halvt århundrede. Og det er han sikkert lige så stolt af.

Uanset hvilket format Thilo bevæger sig i formår han at gøre det samlede musikalske udtryk til sit. Bedst befinder han sig i mainstream-jazzen og få kan som Jesper Thilo formidle glæden fra og ved denne gyldne genre som han. Og endnu færre behersker alle de omkringliggende genrer med en tilsvarende autoritet.

Her møder vi Jesper Thilo i hans foretrukne format og med hans faste gruppe. Tre musikere, der har samme musikalske indgangsvinkel som kapelmesteren og som forstår og formår at backe ham optimalt.

Vi kommer hele vejen rundt i mainstream-jazzens indtagende univers; fra heftige up-tempo over kodylt swingende medium-tempo til de indsmigrende ballader. Alt sammen leveret af musikere, der lever med og i musikken og som derfor altid giver publikum det bedste fra alle hylder.

Se frem til en aften hvor musikglæde, store smil og fingerknips på 2 og 4 i takten finder sammen i fælles jubel.


Jesper Thilo (tenorsax), Søren Kristiansen (piano), Daniel Franck (bas), Frands Rifbjerg (trommer).

 • Arrangeret af:
 • Arrangeret af: