INFO

 • Pris: 50 DKK
 • Sted:
  Toldkammeret / Store Sal
  Havnepladsen 1
  3000 Helsingør
 • Tid: 24. Marts 2020 19.15
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Koncerter

Tirsdagskoncert: Jasmin (FI)

Info: Unummererede siddepladser / Ungerabat 30 kr. Under 20 år – id skal fremvises ved indgangen / Fællesspisning kl. 18.00 – bestil plads ved bordet


Jasmin er et musikprojekt bestående af færøske Bergur Fonsdal Johannesen, Vinjar Egilsnes Petersen, Harald Fonsdal Johannesen og Jasmin Mote. Vi har tidligere udpeget dem som et af de 19 danske navne, du skal holde øje med i 2019, så vi har glædet os til at høre deres nye udspil.

Gruppens nye single Remember er det første nummer, vi får fra deres EP, som udkommer i maj, og på den mødes vi af et slagkraftigt trommespil, flyvende keys og en stærk vokal fra gruppens frontfigur Jasmin Mote. Gruppen beskriver deres musik som upbeat electronica blandet med nordisk noir, og lige præcis denne kombination betyder, at Jasmin er det perfekte soundtrack til en grå mandag morgen såvel som en fed fredag aften. Selv udtaler gruppen, at deres inspiration udspringer fra hjemstavnen, men at de vil række ud i den store verden med deres musik:

“Vores musik er meget inspireret af denne helt specielle stemning, som altid er til stede på Færøerne, men vi har også valgt at blande det hele med et islæt af elektronica, hvilket er med til at give vores musik ikke bare et lokalt, men også et mere globalt feel,” udtaler bandet.

Gruppen placerer sig i krydsfeltet mellem den færøske feeling og globale verdenslyd, og det klæder den nye single Remember rigtig godt.

Følg på facebook

 

 


 

Denne koncert er en af Toldkammerets Tirsdagskoncerter.

Her kan du løbende opleve opkommende danske artister og bands spille intimkoncerter lige efter aftenens fællesspisning. Lyt til de musikere der kommer forbi i foråret 2020 her:

 

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: