INFO

  • Pris: 175 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet / Store Scene
    Allegade 2
    3000 Helsingør
  • Tid: 24. September 2018 19.00
  • Kategori: Ord og Viden

Jan Grarup: And Then There Was Silence

Info: Siddepladser / Bogsignering efter foredraget / Spis før foredraget i Spisehuset – bestil bord her


Mød den prisbelønnede krigsfotograf, Jan Grarup, der holder foredrag og viser billeder fra fotobogen And Then There Was Silence, baseret på mange års arbejde i verdens brændpunkter.

Foredraget er højst personligt og absolut aktuelt. Tilhørerne får et sjældent indblik i, hvordan Jan har fotograferet, udvalgt og skabt æstetik i en bog, der viser nogle af de værste sider af verden, men som samtidig også indeholder glimt af håb og nogle af de mest formidable menneskelige egenskaber som overlevelse, omsorg og kærlighed.

Med afsæt i bogen And Then There Was Silence tager krigsfotograf Jan Grarup publikum med på en rejse til frontlinjen af de sidste tre årtiers krige, konflikter og humanitære katastrofer. Med billederne blæst op på et stort lærred, bliver det umuligt at ignorere den desperation, lidelse, håb og værdighed de viser.

Grarup vil med foredraget guide publikum gennem brændpunkterne, som set gennem hans kamera, og fortælle om vigtigheden af at dokumentere de menneskelige historier, der ellers ikke ville blive fortalt.

Jan Grarup er blevet hædret med mange prestigefyldte priser fra både foto-branchen og humanitære organisationer. Blandt andet 8 World Press Photo-priser, UNICEF, W. Eugene Smith Foundation for Humanistic Photography, Oskar Barnack Prisen, POYi og NPPA.

Der er mulighed for at købe bogen og få den signeret efter foredraget.

{"slide_to_show":"1","slide_to_scroll":"1","autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"2000","arrows":"false","dots":"true"}