INFO

 • Sted:
  The Tivoli - Helsingborg
  Köpenhamnskajen 1
  Helsingborg (SE)
 • Tid: 26. Oktober 2019 20.00
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Koncerter

Koncert: Jacob Dinesen

Info: Koncerten er på The Tivoli i Helsingborg (SE) / Pris: 350 SEK – ca. 256 kr. / Unummererede ståpladser / Bemandet garderobe / Mulighed for Koncert + Buffet på Gräddhyllan / Bemærk aldersgrænse 13 år

Færgebillet til halv pris: Du kan købe en landgangsbillet hos ForSea Ferries sammen med koncert-billetten til 46,50 SEK – ca. 32 kr. – t/r. OBS! Landgangsbillet er kun gyldig på koncertdagen og koncertbilletten SKAL medbringes og fremvises sammen med landgangsbillet.


Nu får du chancen for at opleve Jacob Dinesen helt tæt på og i en intim koncert på The Tivoli lige den anden side af sundet.

De fleste musikelskere husker nok stadig 2017 som året, hvor den kun 22-årige Jacob Dinesen voksede ud af ingenting og erobrede de danske spillesteder og hitlister – med en kæmpe fanskare til følge.

100 koncerter blev det dengang til, og ganske imponerende for en debuterende artist blev samtlige indendørs shows solgt ud. Siden har mange publikummer måtte se langt efter at opleve den unge Dinesen på landets lokale scener igen, da 2018 ”kun” bød på 2 stort anlagte arena shows i hhv. Jylland og København samt få festival shows sommeren over.

Men i 2019 er Jacob og hans band igen ude på de danske festivaler og open air scener. Her får det hungrende publikum endnu engang mulighed for at opleve den karismatiske sanger på de danske scener landet over.


Koncerten er en del af det dansk-svenske koncertsamarbejde mellem Kulturværftet og The Tivoli og støttes af Puls og Nordisk Kulturfond.

 

LYT TIL JACOB DINESEN PÅ SPOTIFY

 • Arrangeret af:
 • Arrangeret af:
 • Støttet af: