INFO

 • Pris: 220 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 10. Maj 2019 20.00
 • Kategori: Koncerter

Koncert: Ida Nielsen

Info: Ståpladser / Bemandet garderobe (overtøj må ikke medtages i salen) 20 kr. / Spis før forestillingen i Spisehuset – bestil bord her


Ida Nielsen er en vaskeægte dansk verdensstjerne, der stod bag selveste Prince (1958-2016), som bassisten i hans magiske funk-univers. Midt i sorgen, over at have mistet hendes læremester og ven, har Ida Nielsen færdiggjort hendes tredje soloalbum og samlet et fantastisk band, der indtager Kulturværftet med funky grooves i absolut verdensklasse. 

“You can’t fake the funk!”, proklamerer Ida Nielsen – lige så højt og energisk som hendes funk-univers, der virkelig får fat i publikums dansenerve. Siden Princes død i 2016 har hun bearbejdet sorgen gennem solokarrieren, der har budt på turnéer i USA, Kina og Europa. I efteråret 2018 udgiver Ida Nielsen hendes nye album, og den forbindelse tager hun et stop i hjemlandet med en række koncerter, der bringer hende forbi Kulturværftet fredag den 10. maj.

Ida Nielsens shows er pakket med gode vibes og stramme grooves, der kredser om at skabe den oldschool funk-fest. Hendes musik er på en gang både melodiøs og høj-energisk, og spilles med attitude, sjæl og selvfølgelig masser af bas.

Glæd jer til en groovy koncertoplevelse i verdensklasse!


Se et tilbageblik på Ida Nielsen som bassist for Prince:

Se promo-videon for Ida Nielsens turné i efteråret ´16:

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: