INFO

 • Sted:
  The Tivoli - Helsingborg
  Köpenhamnskajen 1
  Helsingborg (SE)
 • Tid: 31. Oktober 2019 20.00
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Koncerter

Koncert: Hush + Aske Jacoby

Info: Koncerten er på The Tivoli i Helsingborg (SE) / Pris: 350 SEK – ca. 256 kr. / Unummererede siddepladser / Bemandet garderobe / Bemærk aldersgrænse 13 år

Færgebillet til halv pris: Du kan købe en landgangsbillet hos ForSea Ferries sammen med koncert-billetten til 46,50 SEK – ca. 32 kr. – t/r. OBS! Landgangsbillet er kun gyldig på koncertdagen og koncertbilletten SKAL medbringes og fremvises sammen med landgangsbillet.


Nu får du chancen for at opleve HUSH helt tæt på og i et unikt set up, når de til efteråret turnerer som trio med den legendariske guitarist Aske Jacoby.

HUSH er et band som skal opleves live. Det er efterhånden en velkendt påstand, som både anmeldere og duoens trofaste publikum, kan skrive under på. Dorthe Gerlachs karismatiske stemme er omdrejningspunktet i det stemningsfulde americana-inspirererede univers, som fik mange anmelderroser med på vejen under bandets seneste turné.

I 2018 udgav HUSH comeback-albummet SAND og vendte dermed stærkt tilbage efter en længere pause. Siden har de spillet flere udsolgte turnéer og optrådte senest i glitrende koncertsale på “Symfonisk Tour” akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester.

 

ASKE JACOBY

Aske Jacobys gnistrende musikalitet har gennem tiden beriget en række af de største navne. Han har turneret vidt og bredt og er én af de mest anvendte studiemusikere, efter sigende medvirker han på mere end 400 albums.

Indimellem er der dog også blevet tid til soloudgivelser. I 2014 udkom værket CHANT, og det blev et vendepunkt for Jacoby. Den respekterede sideman tog skridtet fuldt ud, trådte fra skyggen ind i lyset og besluttede sig for udelukkende at arbejde med sin egen musik. Der er blevet takket nej til en del turnéer i de forgangne fem år. Men nu er det altså lykkedes HUSH at lokke ham med på landevejen.

Dorthe Gerlach fortæller: ”Det er ingen hemmelighed, at vi ser det som et kæmpe musikalsk scoop. Aske er helt sin egen, og han har præget den danske musikscene gennem en lang og imponerende karriere. På mange måder er han en grænsebryder, ubundet af genre og form og vi glæder os helt vildt til at udforske nye sider af vores sange sammen med ham.”


LYT TIL HUSH PÅ SPOTIFY

 


Koncerten er en del af det dansk-svenske koncertsamarbejde mellem Kulturværftet og The Tivoli og støttes af Puls og Nordisk Kulturfond.

 • Arrangeret af:
 • Arrangeret af:
 • Støttet af: