INFO

 • Pris: 175 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 1. Marts 2019 20.00
 • Døre åbner: Kl. 20.00
 • Kategori: Koncerter

Koncert: Hatesphere + Livløs + Xenoblight

Info: Ståpladser / Bemandet garderobe (overtøj må ikke medtages i salen) 20 kr. / Spis før forestillingen i Spisehuset – bestil bord her


De danske thrash-konger HateSphere har netop udgivet deres 10. album “Reduced to Flesh”. De er knivskarpe og mere end parate til at jævne Kulturværftet med jorden den 1. marts 2019. Med sig har de to af dansk metalmusiks nye stjernefrø; LIVLØS og Xenoblight, som begge er højaktuelle med friske debutplader i bagagen. 

Hatesphere har haft et travlt efterår i 2018 med udgivelsen af bandets 10. fuldlængde album “Reduced to Flesh” efterfulgt af de tur rundt på de europæiske landeveje. “Reduced To Flesh” har slået mørkere og mere brutale toner an i HateSpheres dødsthrash-univers, og det har givet liveshowet nye og voldsommere dimensioner. Og med et brølstærkt bagkatalog, som ingen kan fornægte, er der dækket op til et sandt ædegilde for ørerne.

Om touren siger guitarist Pepe:

“Vi er som bekendt i fuld sving med at turnere Verden rundt for at promovere vores nye plade, og selvom det er fantastisk at spille i det store udland, er det sateme lige så fantastisk at komme hjem at give den fuld smadder i lille Danmark”. Bassist Jimmy tilføjer: “Men man bliver sgu så træt, når man turnerer, og vi bliver jo ikke yngre, så vi må se, om vi overhovedet gider mere efter det her”. Vokalist Esse runder af: “Det bliver 11 fuldstændig vanvittigt fede aftener i ekstremmetallens tegn. To blærede supportbands og så os, der vil spille et voksent hovednavnssæt. Det bliver så fedt!”

 


LIVLØS

LIVLØS spiller hårdtslående melodisk dødsmetal med inspiration fra den svenske og amerikanske dødsmetalscene. En dynamisk blanding af hæsblæsende kirkegårdsriffs, tunge grooves og melankolske melodier.

Siden 2014 har LIVLØS gjort sig berygtet og bemærket med deres intense, højenergiske og karismatiske liveoptrædener, og bandet er kommet for at sprede et mangfoldigt og godt budskab omkring dødsmetallen, som det er svært ikke at blive forført af.

Med anmelderroste udgivelser og koncerter på bl.a. Copenhell, SPOT Festival og Aalborg Metal Festival, har LIVLØS på kort tid vist sig som en stærk og lovende spiller på den danske upcoming metalscene med stort internationalt potentiale.

LIVLØS er netop aktuelle med debutalbummet “Into Beyond” udgivet i februar 2018. Et album om tab, sorg, svigt og fortvivelse, der præsenterer et tydeligt modnet band, og deres mørkeste, mest ambitiøse værk indtil nu.

De livløse er vågnet fra de døde og er kommet for at blive!


XENOBLIGHT

Xenoblight er et dansk ekstrem metal band fra Silkeborg, karakteriseret af en intens og knusende atmosfære, der duellerer med et apatisk og melankolsk lyrisk univers.

Selvom bandet er et relativt nyt skud fra starten af 2017, brugte Xenoblight omhyggeligt året på at skrive deres første skive, samt spille et begrænset antal shows (med debut på Metal Magic Festival 2017). I slutningen af året tog bandet til SolnaSound Recording i Stockholm med Simon Johansson (Wolf/Memory Garden) og Mike Wead (King Diamond/bibleblack) bag knapperne, for at optage deres debut plade ”Procreation” som udkom 8. februar 2018.

I 2018 er bandet nu klar til at løslade deres musik til verden og spille enhver scene der kan holde til den kæbeknusende lyd der er Xenoblight, hvilket lod til at resonere med Danmark og juryen ved Wacken Metal Battle 2018 som sendte bandet til finalerne ved Wacken Open Air 2018 hvor de tog 4 pladsen hjem imod 28 internationale finalister.

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: