INFO

  • Pris: 125 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet / Store Scene
  • Tid: 25. September 2021 16.00
  • Døre åbner: Kl. 15.00
  • Kategori: Koncerter

Gurli Octavia & Rigmor

Info: Nummererede siddepladser – pladser reserveres automatisk med afstand / Se mere om sikkerhed ved arrangementer på kuto.dk/sikkerhed


To, forskellige, men ligesindede artister tager i efteråret rundt i Danmark og inviterer indenfor til en varm og hyggelig aften. Gurli Octavia og Rigmor synger på henholdsvis engelsk og dansk, men de har begge rødder i Aarhus og har fødderne solidt plantet i musikken. Oplev de to artister på Kulturværftet den 25. september.  


Gurli Octavia

Gurli Octavia er efterhånden en erfaren kunstner. Hun har tidligere udgivet tre EP’er, hvoraf den første, Philophobia, udkom i 2017. Her finder man bl.a. sangen Winter Arrived, som især var med til at skabe et navn og en fanbase for Gurli Octavias akustiske, guitarbårne musikunivers. Siden kom Lunacyogså i 2017, og derefter Metanoia i 2019. Begge med samme inderlige, akustiske og organiske lyd. Gurli Octavia er desuden en velbevandret live-artist, og hun har bl.a. spillet på Roskilde Festival i 2018 samt adskillige shows rundt omkring i Danmark med sit band. Det nye album er ude i starten 2021 og omfatter flere ting, men kan beskrives med et enkelt ord: Frigørelse. Frigørelse både i valget af sange på albummet og i produktionen af sangene, men mest af alt en frigørelse fra andre folks holdninger i forhold til Gurli Octavia som person og som kunstner og vigtigheden i at vælge selv. 

facebook.com/gurlioctaviaofficial  


Rigmor

En idé om at sætte musik til tekster af Michael Strunge blev startskuddet til bandet Rigmors vision om at give ordene vinger. Inspirationen fra Strunge gav en tyngde og melankoli bandets egne tekster, der emmer af ærlighed og inderlighed. En drøm om at kunne figurere som talerør for egeneration, der er blevet tabt på gulvet, får jorden til at brænde under fødderne og musikken til at stikke af. Rigmor udgav i august 2019 debutsinglen Træ, der bl.a. fik airplay på P6. Senere samme år spillede de på Uhørt Festival på Vesterbro, hvor musikbloggen Undertoner udråbte dem til Årets Koncert. I 2020 udkom så debut-EP’en Rebelder samler de foregående singler. I 2021 forventes debutalbummet af komme.  

 Rigmor befinder sig i et spændingsfelt mellem det blide og det støjende. Musikken har adopteret Strunges maniodepressive sind, og deres insisterende sceneoptræden vil efterlade dig i en blanding af nervøs stemning og chokeret forløsning.  

Den unge århusianske gruppe har spillet sammen siden marts 2018 og består af Sarah Wichmann, Oliver Stewart, Victor Sousa og Lasse Lykke. 

facebook.com/RigmorDK


NY LYD

Kom helt i sync med lydbilledet lige nu

Vi tager pulsen på en musikscene, der emmer af modige, moderne bands og innovative, inspirerende artister. Selvom du måske ikke lige nu er på fornavn med dem, kan vi varmt anbefale dig at opleve følgende acts i den kommende tid …

Se alle Ny Lyd koncerter her

  • Arrangeret af:
  • Støttet af: