INFO

 • Pris: 50 DKK
 • Sted:
  Toldkammeret
  Havnepladsen 1
  3000 Helsingør
 • Tid: 26. Februar 2019 19.45
 • Døre åbner: Kl. 19.15
 • Kategori: Koncerter

Tirsdagskoncert: Gunni Torp & Elona Planman (DK/SE)

Info: Ståpladser / Varighed ca. 60 min. / Gratis garderobe (overtøj må ikke medtages i salen) / Fællesspisning (50 kr.) fra kl. 17.30 –  bestil plads ved bordet 


Denne aften bydes der på en helt særlig koncert med to kunstnere, som flere gange har gæstet Helsingørs Knejpe Festival. Med rødderne plantet i den nordiske visetradition spiller Gunni Torp & Elona Planman en unik blanding af folk og blues tilsat inspiration det baltiske. Vi ser frem til nærvær og god musik i Byens Hjertekammer.

GUNNI TORP (DK)

Sanger, tekstforfatter og historiefortæller Gunni Torp skriver viser fra et moderne liv. Jagten går gennem hjertesorger, ensomhed, venner, løgne, børn, kvindeliv og natteliv for at finde det hele menneske. Humor er en fast følgesvend og hver sang har sit eget bid. Musikken har spor til balkan, blues og 70’ernes beatmusik. Gunni optræder med harmonika og rå røst.

ELONA PLANMAN (SE)

Den unge svenske sangskriver Elona Planman, som ikke lever som de fleste, men konstant rejser med musikken, ligger fint i slipstrømmen af den fornemme svenske visetradition. Med samfundsengagerede tekster og mundharmonika leder hun tankerne hen på en blanding af den tidlige Bob Dylan og . Den svenske Pippi Langstrømpe fornemmer man også.


OM TIRSDAGSKONCERTER I TOLDKAMMERET
Tirsdagskoncerter i Toldkammeret præsenterer en række talentfulde nye artister. Kom helt tæt på musikken og morgendagens stjerner.

29. JAN.   LLEOH (DK)
26. FEB.   ELONA PLANMANN (SE) & GUNNI TORP (DK)
5. MAR.   PADDED PAWS (DK)
26. MAR.   GIRLS IN AIRPORTS (DK)
2. APR.   KAJSA VALA (FO)
30. APR.   IDA RED (DK)
14. MAJ   FÅGELLE (SE)

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: