INFO

  • Pris: 180 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet
  • Tid: 30. Oktober 2021 20.00
  • Døre åbner: Kl. 19.00
  • Kategori: Koncerter

Go Go Berlin + Komorebi Garden

Info: Ståpladser


EXPECTATIONS TOUR 2021

Det alternative indie rock ensemble Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et velfortjent renommé som et af de mest hårdtarbejdende og intense live acts på den danske scene.
Ikke nok med det, så har bandet også skabt sig et solidt omdømme i udlandet gennem flere års ustoppelig tour aktivitet i lande som Tyskland, Schweiz, Østrig, Holland, Belgien, USA, Indien og Kina.

I september 2019 præsenterede Go Go Berlin et musikalsk hamskifte på albummet ”The Ocean”, der viste en mørkere, mere elektronisk og ”clubbet” version af bandet.
Albummet blev belønnet med en fem stjernes anmeldelse i Gaffa og 4 singler i rotation på DR P4 og P6.

Go Go Berlin har brugt tiden under Covid-19 lockdown på at indspille og udgive EP’en: ”Lyfe” der medførte 2 singler i rotation på DR P4. Bandet lover allerede, at der er mere ny musik på vej i løbet af 2021 og er nu mere end klar til at vende tilbage på de danske festivalscener med masser af ny musik på sætlisten.


Image

SUPPORT

Komorebi Garden

Duoen Komorebi Garden, der består af Ronja Andersson og Eigil Hein, skaber dragende, ung musik. Med Ronjas svævende vokaler og Eigils beats har de to fundet sammen i et tekst- og lydunivers, som trækker tråde til R&B og artpop. Mød en lyrisk scene sat i naturen, der med knivskarpe, smukke vokalharmonier skaber et omsluttende lydunivers, som ikke lader sig glemme.

Lyt til Komorebi Garden


Anmeldelser

“Go Go Berlin vandede koncert-ørkenen. https://gaffa.dk/anmeldelse/145245/anmeldelse-go-go-berlin-vandede-koncert-orkenen/”
GAFFA
  • Arrangeret af:
  • Støttet af: