INFO

 • Pris: 50 DKK
 • Sted:
  Toldkammeret
  Havnepladsen 1
  3000 Helsingør
 • Tid: 26. Marts 2019 19.30
 • Døre åbner: Kl. 19.15
 • Kategori: Koncerter

Tirsdagskoncert: Girls In Airports (DK)

Info: Ståpladser / Varighed ca. 60 min. / Gratis garderobe (overtøj må ikke medtages i salen) / Fællesspisning (50 kr.) fra kl. 17.30 –  bestil plads ved bordet


Girls in Airports udgav i september 2017 deres første live album som fjerde album. Med live-pladen markerer Girls in Airports sig som et band, der virkelig går deres egen vej; de trækker på musiktraditioner, de er fremragende instrumentalister, og de værner om at holde sammen og skabe kollektivt. Musikken er ‘håndspillet’ og udviklet over mange år, og når GiA spiller live, er det nærmest som at høre en studieindspilning.

Uden et stort label eller anden velsmurt maskine bag sig, har Girls in Airports formået at blive et velkendt navn på den europæiske musikscene – især i Tyskland, hvor bandet også er kommet under vingerne på et tysk agentur. Det har de opnået blot ved at spille en masse koncerter, udgive nye albums med 1,5 års mellemrum og ved hjælp af “word of mouth”.

De spiller udsolgte koncerter og har en meget loyal fanbase. Stemningerne er det helt centrale i Girls in Airports musik. Ikke soleklare følelser, som f.eks. glæde eller tristhed, men mere et sammensurium som alligevel peger i en retning, der vækker en form for genklang.

 

OM TIRSDAGSKONCERTER I TOLDKAMMERET
Tirsdagskoncerter i Toldkammeret præsenterer en række talentfulde nye artister. Kom helt tæt på musikken og morgendagens stjerner.

29. JAN.   LLEOH (DK)
26. FEB.   ELONA PLANMANN (SE) & GUNNI TORP (DK)
5. MAR.   PADDED PAWS (DK)
26. MAR.   GIRLS IN AIRPORTS (DK)
2. APR.   KAJSA VALA (FO)
30. APR.   IDA RED (DK)
14. MAJ   FÅGELLE (SE)

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: