INFO

 • Pris: 125 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet
 • Tid: 27. Februar 2022 16.00
 • Døre åbner: Kl. 15.00
 • Kategori: Koncerter

Søndagsjazz: Girls In Airports

Info: Unummererede siddepladser ved caféborde foran scenen samt bagerste tribune

Ny dato for koncerten er: Søndag den 27. februar 2022 kl. 16.00

Sikkerhed og regler lige nu: kuto.dk/sikkerhed


Med ny musik i bagagen dykker de fem musikere i bandet Girls in Airports ind i sig selv, ned i musikken og giver koncert på Kulturværftet som en del af koncertrækken Søndagsjazz.

Det danske band Girls in Airports er et af de få unge, danske indie-jazzbands, som er lykkedes med at slå igennem i udlandet. I Tyskland repræsenteres de af et af landets førende bookingselskab og spiller for fyldte koncertsale, hvor end de kommer hen. Bandets musik er tidligere udgivet på det britiske label Edition Records, heriblandt albummet ’Live’ fra 2017, og bandet har turneret i lande som USA, Kina, Brasilien, og i det meste af Europa.

Seneste udgivelse, der deres sjette album fra november 20, bærer titlen Dive. Lyduniverset her er en videreudvikling af bandets genreløse lyd, men bevæger sig mod mere udsvævende passager og psykedeliske stemninger. Musikken tager kompositoriske vandringer i sindet og åbner op for en eksistentiel abstraktion, der afspejler, hvordan de fem bandmedlemmer i mødet med musikken dykker ned i noget, der er større end dem selv og transcenderer dem fra et jeg til et vi.

Albummet er indspillet over fem dage i Black Tornado på Refshaleøen i København, og musikken er mixet af John Fomsgaard og Jens Ramon og masteret af Noel Summerville.

Den prisvindende dokumentarisk- og filmskaber Andreas Johnsen har skabt en video til hver sang på albummet.

Girls in Airports består af Martin Stender på saxofon, Lars Greve på saxofon og klarinetter, Mathias Holm på keyboards, Victor Dybbroe på perkussion og Anders Vestergaard på trommer.

VIGTIG INFORMATION INDEN DIT BESØG

 • Medbring gyldigt coronapas
  Alle personer på 15 år eller ældre skal fremvise coronapas iht. gældende retningslinjer.
  Der er kun adgang med gyldigt coronapas. Vi opfordrer til, at du downloader app’en “Coronapas” på forhånd.
  Find nærmeste test-sted her

AFLYST: 28. nov. 2021 – Girls In Airports er aflyst grundet sygdom. BIlletter fra 28. nov. er gyldige til 27. februar 2022.


SØNDAGSJAZZ

Kipper du lidt ekstra på hi-hatten, når der er jazz i luften, så skulle du prøve vores nye format Søndagsjazz. 

Her får du mulighed for at få at surfe med på en ny og spændende bølge af dansk jazzmusik. 

Oplev unge jazz-artister og -bands i spændet fra elektronisk til mere eksperimenterende dele af jazzgenren. Vi glæder os til at se dig.

Se alle Søndagsjazz koncerter her

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: