INFO

  • Pris: 95 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet / Store Scene
  • Tid: 20. Juni 2021 16.00
  • Døre åbner: Kl. 15.00
  • Kategori: Koncerter

Søndagsjazz: Ginne Marker

Info: Nummererede siddepladser – pladser reserveres automatisk inkl. med corona-afstand /


Ginne Marker på Kulturværftet 

Det er uhyre sjældent at møde så rent og modent et talent som Ginne Marker. Dette 25-årige aalborgensiske stjerneskud kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt, underspillet og, ja, nordjysk facon. Kald det pop, jazz-pop, singer-songwriter. Hendes musik favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd.

Ginne Markers debutalbum, For Seasons to Come, udkom i november 2019 på Giant Birch og tæller allerede nu over 1 million streams. Albummet, som er produceret af Aske Jacoby, har modtaget mange flotte anmeldelser – bl.a. 5 stjerner i GAFFA og 4 hjerter i Politiken. Bloggen JazzNyt har det på listen over Bedste Udgivelser 2019, og det har været ugens album på P5.

I 2019 havde Bands of Tomorrow hendes optræden på SPOT Festival i top 10, og hun fik roser for sin optræden på Cph Jazzfestival og til DMA Jazz. I 2020 har hun været rundt i hele landet som support for både Claus Hempler og Signe Svendsen.Status 24. februar: Koncerten udsættes til søndag den 20. juni. Alle købte billetter vil være gyldige til den nye dato. Billetkøbere har fået direkte besked via e-mail og sms.

SØNDAGSJAZZ

Kipper du lidt ekstra på hi-hatten, når der er jazz i luften, så skulle du prøve vores nye format Søndagsjazz. 

Her får du mulighed for at få at surfe med på en ny og spændende bølge af dansk jazzmusik. 

Oplev unge jazz-artister og -bands i spændet fra elektronisk til mere eksperimenterende dele af jazzgenren. Vi glæder os til at se dig.

Se alle Søndagsjazz koncerter her

Anmeldelser

““Når jeg lytter til For Seasons to Come, er jeg ikke i tvivl om, at Ginne Marker allerede nu må være et flot møde på en scene med sin fine følelsesladning og sine imponerende varierede og alligevel ukunstlede fraseringer.””
Kim Skotte, Politiken
“”Ginne Markers evner som sanger, sangskriver og ikke mindst guitarist er ekstraordinære. Man sidder med en konstant fornemmelse af, at hun er meget bedre end hun selv tror. Så underdrevet og samtidig vidunderligt er udtrykket. Én gang nordjyde altid nordjyde.””
Martin Loft, LoftsKammer
“”Dét her – det er en af de bedste danske singer-songwriter-/vokaljazz-album-debuter i et årti!””
Ivan Rod, Gaffa
  • Arrangeret af:
  • Arrangeret af: