INFO

  • Pris: 125 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet
  • Tid: 15. Maj 2021 20.00
  • Kategori: Koncerter

Gents & Hôy La

Info: Nummererede siddepladser – pladser reserveres automatisk med corona-afstand /


Gents (DK)

Danske Gents har Siden de albumdebuterede i 2017 med About Time, etableret sig som et af mest roste nye danske grupper med deres storladne, 80’er-inspirerede synthpop. Den 15. maj 2021 kan du opleve duoens patosfyldte synthpop på Kulturværftet.

Forsanger Niels Juhls karakteristiske, croonende baryton er i centrum i duoens musikalske univers, men der er også plads til legesyge elementer som panfløjtesoloer, spansk guitar og house-beats. En blanding, der har vakt opmærksomhed i udlandet, hvor gruppen har turneret flittigt den seneste tid.

På Human Connection excellerer de fortsat i catchy melodier, der både rummer patos, weltschmerz og et glimt i øjet, hvilket singleforløberne Right on Time og Human Connection, Pt. 2 allerede har demonstreret.

www.facebook.com/musicforgents/


Hôy La (NO)

Siden Hôy La udgav sin første single Please i slutningen af 2017, er det gået stærk for den norske, københavnsbaserede artist, der er blevet skamrost for sin dystre og eksperimentende lyd. Britiske og tyske medier fremhæver Hôy La som en af Norges mest interessante acts, og danske Noisey omtaler Hôy La som “nordisk triphop’s store håb”.

Hôy La, der går under det borgerlige navn Ingri Høyland, er en insisterende DIY-artist, der brugte 8 måneder på at få rettighederne til 6 sekunder fra en kinesisk visesang for et “uundværlig sample”. Høyland laver sit eget artwork og videoer og har udviklet et skarpt nordisk og minimalistisk udtryk. Eksempelvis præsenterede hun japansk æstetik, performancekunst og arkitektur i musikvideoerne til Purple og Saturday.

Live skaber Ingri Høyland sammen med sit band et eksplosivt og insisterende univers. Et univers, hvor det elektroniske møder det akustiske i et lydbillede, der er lige så blødt, som det er mørkt og forførende. Hôy La var tidligt ude og spille festivaler som Spot, Stella Polaris og New Note og fortsatte efteråret 2018 med en række anmelderroste og pakkede showcases i Norge (Trondheim Calling, Sørviev Festival, Vill Vill Vest). – For ikke at glemme hendes tour til Japan, hvor hun sammen med Jonas Wetterslev (The Entrepreneurs) spillede på de mørkeste klubscener i Japans undergrund.

www.facebook.com/pg/hoylamusic


NY LYD

Kom helt i sync med lydbilledet lige nu

Vi tager pulsen på en musikscene, der emmer af modige, moderne bands og innovative, inspirerende artister. Selvom du måske ikke lige nu er på fornavn med dem, kan vi varmt anbefale dig at opleve følgende acts i den kommende tid …

Se alle Ny Lyd koncerter her

  • Arrangeret af:
  • Støttet af: