INFO

  • Pris: 285 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet / Store Scene
  • Tid: 1. December 2021 19.00
  • Døre åbner: Kl. 18.30
  • Kategori: Comedy

Christian Fuhlendorff: Det Sjovt

Showet på Kulturværftet udsættes til 1. december 2021

Info: Siddepladser / Spis før arrangementet i Spisehuset – Se menu og bestil bord her


’Plakaten ligner jo for fanden en komedie fra 90’erne’

Showet hedder ’Det sjovt!’, fordi det er sjovt. Selv ønsker Christian Fuhlendorff ikke at bruge så meget spalteplads på, hvem han er. Jo, han har da lavet tv, radio og podcast og er nok mest kendt som stand up-komiker, men som han selv siger:

– Og hvis du ikke ved, hvem jeg er, hvad er så chancen for, at du gider gå ind og se det her show alligevel? Plakaten ligner jo for fanden en komedie fra 90’erne. Hvilket det ikke er. Jeg synes bare, det er sjovt!

Christian Fuhlendorff lover en unik aften, hvor han søger tilbage til udgangspunktet: En person og en mikrofon – gribe aftenen og bare smadre salen. Her er ingen revy-sange, udklædning, kæmpe scenografi og forproducerede tv-klip. Han vil tilbage til det, der gjorde, at han forelskede sig i genren for 20 år siden. Hvad kan Christian Fuhlendorff ellers fortælle om showet?

– Altså, jeg er jo kendt for at være personlig og hudløs ærlig, selvom jeg selvfølgelig krydrer det med lidt Fuhlendorff. Alt jeg siger om min kone, er til gengæld 100 procent rigtigt. Folk må sgu også godt blive lidt stødt. Os, der kan lide at blive skubbet lidt til, skal også ha’ komik, og tro mig, der bliver lavet nok af alt det andet, der ikke skubber til en skid. På den anden side skal det heller ikke være sådan noget holdnings-komik, hvor folk sidder og klapper, fordi de bliver bekræftet i deres ihhh så korrekte meninger. Prøv og hør, jeg er fra Amager og har en lunken 10. klasses eksamen – hvad fanden ved jeg om noget? For mig er verden én stor joke og jeg vælger at grine af den for at overleve, for hvis jeg skulle tage det hele seriøst, så kunne jeg lige så godt skyde hovedet af mig selv.


Vi åbner igen torsdag den 6. maj!

I Toldkammeret er der igen mad på menuen og fællesskaber både indenfor og ude i vores hyggelige gård.

Kulturværftet kan du opleve såvel modige, spirende artister som vaske-ægte musikalske verdensstjerner.

Læs mere på kuto.dk/sikkerhed om hvordan vi håndterer sikkerheden i vores huse og sikrer dig et godt og trygt kulturbesøg.  

Har du spørgsmål til et arrangement eller andet vedr. dit besøg hos os, er du velkommen til at kontakte os på info@kuto.dk