INFO

 • Pris: 225 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 1. September 2020 20.00
 • Døre åbner: Kl. 19:30
 • Kategori: Ord og Viden

Fries Before Guys

Info: Nummererede siddepladser / Begrænset udsyn på balkonen/ Spis før arrangementet i Spisehuset – Se menu og bestil bord her


Med stribevis af udsolgte live-optrædender bag sig kommer Fries Before Guys forbi Kulturværftet med deres nye live-show Det bliver mellem os!

Det bliver mellem os er et samtale-show, der nysgerrigt undersøger venskabsrelationer i et liv og samfund, hvor parforholdet ofte bliver ophøjet til den vigtigste relation. Hvilken rolle spiller venskabet livet igennem, og er der en grænse for, hvor tæt man kan komme på hinanden som venner?

Bag den populære fredagspodcast Fries Before Guys står den nordjyske venindeduo Nanna Hovgaard, 28 år, og Josephine Kuhn, 26 år. Siden 2016 har lytterne kunnet tune sig ind i deres fælles samtaleunivers, der er kendt og elsket for at give et lige dele rørende, rammende og hylende morsomt indblik i deres venskab og livet som unge kvinder i dagens Danmark. Podcasten har i skrivende stund flere end 5 millioner downloads og var som den eneste uafhængige podcast nomineret til en Zulu Award for Årets Lyd i 2019.

I maj 2019 udgav de bogen Ensom os på forlaget Gyldendal, der hurtigt strøg til tops på boghandlernes bestsellerlister og fik en flot modtagelse af pressen såvel som læserne. I forlængelse af bogudgivelsen var Nanna og Josephine på deres første Danmarks-turné med fyldte sale og udsolgte shows.


Bemærk:
Dette arrangement skulle have været afholdt i foråret 2020, men blev udsat pga. corona/covid-19. Købte billetter fra foråret vil være gyldige til denne nye dato. Billetkøbere har fået direkte besked