INFO

Forfatteraften: Djævel i forklædning – Inger Weingarte

Info: Toldkammeret / Kl. 19.00 / Fri entré – ingen tilmelding / Fællesspisning kl. 17.45 – bestil plads ved bordet


Mød forfatteren Inger Weingarte

Inger Weingarte fortæller denne aften om arbejdet med hendes seneste roman, krimien ”Djævel i forklædning”, som udkom 27. maj. Hun fortæller også om hvordan hun nåede at blive forfatter og hvordan skriveprocessen skred frem.

Bliv klogere på hvordan man bliver forfatter. Hvor kommer ideerne fra? Hvor lang tid tager det at skrive en bog? Og meget mere, der kan stilles spørgsmål undervejs.


Ind i forfatterens værksted

Kom med ind i forfatterens værksted, og hør om det arbejde, der fører til, at en roman, en krimi, et digt eller en novelle møder os læsere.

I denne nye række af forfatter-arrangementer i Toldkammeret tager forfattere fra den lokale Forfattergruppen Helsingør os med ind i deres verden og værksted. Fra gang til gang skifter teamet, så vi over tid får et indblik i forskelligartede litteratur-genrer – lige fra børnebøger, historiske romaner, krimier, samfundskritiske romaner og digte.

Om Forfattergruppen Helsingør
Forfattergruppen i Helsingør blev skabt på baggrund af en afholdt bogmesse i Kulturhus Syd på Vapnagaard i november 2018. Siden da er forfatterne gået sammen i en forening, der består af 43 lokale forfattere.

Find flere forfatteraftener her


Arrangementet er skabt i samarbejde med Forfattergruppen Helsingør og Toldkammerets Åbent Kontor.

  • Arrangeret af:
  • Arrangeret af:
  • Arrangeret af: