INFO

Forfatteraften: Mad og kager gennem 100 år

Info: Toldkammeret / Kl. 19.00 / Fri entré – ingen tilmelding / Fællesspisning kl. 17.45 – bestil plads ved bordet


Mad og kager gennem de sidste ca. 100 år

Mød denne aften Gitte L. Brandenburg, Bagebogsforfatter ‘Kager fra Hjertet – gennem generationer’ og Hannah Lund Kogebogsforfatter ‘1900 Til Bords’.

Vi kommer omkring hvad vi spiste for 100 år siden, nogle af vores madmæssige traditioner, familiehistorie og hvad der inspirerede os til at skrive bøger om den mad og de kager vores familie har lavet gennem generationer.


Ind i forfatterens værksted

Kom med ind i forfatterens værksted, og hør om det arbejde, der fører til, at en roman, en krimi, et digt eller en novelle møder os læsere.

I denne nye række af forfatter-arrangementer i Toldkammeret tager forfattere fra den lokale Forfattergruppen Helsingør os med ind i deres verden og værksted. Fra gang til gang skifter teamet, så vi over tid får et indblik i forskelligartede litteratur-genrer – lige fra børnebøger, historiske romaner, krimier, samfundskritiske romaner og digte.

Om Forfattergruppen Helsingør
Forfattergruppen i Helsingør blev skabt på baggrund af en afholdt bogmesse i Kulturhus Syd på Vapnagaard i november 2018. Siden da er forfatterne gået sammen i en forening, der består af 43 lokale forfattere.

Find flere forfatteraftener her


Arrangementet er skabt i samarbejde med Forfattergruppen Helsingør og Toldkammerets Åbent Kontor.

  • Arrangeret af:
  • Arrangeret af:
  • Arrangeret af: