INFO

Forfatteraften: Hvordan skriver man en bog?

Info: Toldkammeret / Kl. 19.00 / Fri entré – ingen tilmelding / Mulighed for aftensmad i Spisekammeret fra kl. 17.30 – tilmelding her


Vejen fra ide til færdig bog er lang

Forfatterne Pia Stærmose, Anne-Grete Nicolaisen og Marianne Toxboe vil, med eksempler fra deres seneste bøger, forsøge at give et bud på, hvor forskellig en skriveproces kan tage sig ud.

Forfatterskaberne har det til fælles, at de kan kategoriseres under temaet kvindeliv. Men indholdsmæssigt er både tidsperiode, budskaber, geografi og skrive-stil forskellige. Som sådan har vores ideer, skriveproces, research og skrive-tilgang også været forskellige.

Kom og få et lille indblik i, hvad der foregår inden bogen er på gaden.


Ind i forfatterens værksted

Kom med ind i forfatterens værksted, og hør om det arbejde, der fører til, at en roman, en krimi, et digt eller en novelle møder os læsere.

I denne nye række af forfatter-arrangementer i Toldkammeret tager forfattere fra den lokale Forfattergruppen Helsingør os med ind i deres verden og værksted. Fra gang til gang skifter teamet, så vi over tid får et indblik i forskelligartede litteratur-genrer – lige fra børnebøger, historiske romaner, krimier, samfundskritiske romaner og digte.

Om Forfattergruppen Helsingør
Forfattergruppen i Helsingør blev skabt på baggrund af en afholdt bogmesse i Kulturhus Syd på Vapnagaard i november 2018. Siden da er forfatterne gået sammen i en forening, der består af 43 lokale forfattere.

Find flere forfatteraftener her


Arrangementet er skabt i samarbejde med Forfattergruppen Helsingør og Toldkammerets Åbent Kontor.

  • Arrangeret af:
  • Arrangeret af:
  • Arrangeret af: