INFO

 • Pris: 270 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 2. Marts 2019 20.00
 • Kategori: Koncerter

(FÅ BILLETTER) Folkeklubben

Info: Ståpladser / Bemandet garderobe (overtøj må ikke medtages i salen) 20 kr. / Spis før forestillingen i Spisehuset – bestil bord her


Når Folkeklubben i foråret 2019 spiller på Kulturværftet, er det med nye sange i kufferten. Den 26. oktober 2018 udkommer bandets fjerde album “Sort Tulipan, og dén tager Folkeklubben med på deres hidtil største turné, hvor de gæster Kulturværftet den 2. marts 2019.

Folkeklubben har gennem 7 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Siden bandet blev dannet i 2011, har de udgivet tre fuldlængdealbums – senest pladen ”Slå Flint!”, der blev modtaget med en perlerække af flotte anmeldelser og gik direkte ind som nummer 1 på den danske albumhitliste. Albummet blev af musikmagasinet GAFFA kåret som årets danske udgivelse.


 Hør Folkeklubbens nye album Sort Tulipan lige her


Nye hits med på turnéen i 2019

Når trioen i foråret 2019 stævner ud på turné, er det med et splinternyt album i ryggen. Det nye album består af 11 sange og følger op på et i forvejen imponerende bagkatalog med hits som ”Fedterøv”, ”Danmarksfilm” og ”Torben Ulrich”. Førstesinglen fra det nye album, ”Men Ikke Endnu En Vinter”, er allerede ude og hører til blandt de mest spillede sange i landets radioer.

Om de kommende koncerter siger bandet:

”Det bliver et poetisk rockbrag af en aften! Med den nye plade er vi gået efter at udfordre vores identitet og lydbillede, og vi glæder os til at bringe denne ambition videre ind på livescenen. Vi glæder os til at blande bagkataloget med helt nye og hårdtslående sange, der vil vise nye sider af klubben.”, lyder det fra Kjartan Arngrim, Rasmus Jusjong og Rasmus Dall.

De sidste par år er gået stærkt for trioen. De har siden 2011 rundet de 35.000 solgte plader, forrige album ”Slå Flint!” (2016) blev af flere medier kåret blandt årets absolut bedste, og bandets koncerter er et kapitel for sig.

 


Folkeklubbens nye album Sort Tulipan blev udgivet den 26. oktober 2018, og får flotte anmeldelser med på vejen:

 

Anmeldelser

“Folkeklubben har satset alt og lavet sit hidtil bedste album”
Politiken
“Charmerende og poetisk dansk sangskrivning”
Gaffa
“Kim Larsens uægte sønner: Folkeklubben løfter arven fra nationalhelten på endnu et vedkommende, poetisk og engageret album”
Ekstra Bladet
 • Arrangeret af:
 • Støttet af: