INFO

 • Pris: 100 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet, Havnefronten
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 25. August 2018 17.00
 • Døre åbner: Kl. 17.00
 • Kategori: Koncerter

Fest På Kajen 2018

Koncertinfo: Ståpladser / Mulighed for tilkøb af kajplads / Mulighed for tilkøb af madbilletter / Happy hour mellem kl. 17.00-18.00


Også i år skruer vi helt op for den hyggelige stemning og byder på glad og festlig livemusik, sommerens koldeste fadøl og hundredevis af kulørte lamper. Der er kun ét sted at være denne sidste sommerlørdag, og det er på havnefronten i Helsingør i behørigt selskab med gode venner, kollegaer og familier.

I den sidste sommerweekend inden efterårets komme giver vi den atter fuld gas på havnefronten i Helsingør. Her kan man danse langt ud i den lyse sommernat. Det hele akkompagneres af nogle af de mest feststemte bands på landkortet og garneres med masser af sild, sensommerlækkerier og andet godt til ganen. Festen kan købes for en ’hund’, så der er masser af gode grunde til at invitere konen, kæresten, kollegaerne eller vennerne med til årets bøjede byfest. Her er alle de vigtigste ingredienser til en rigtig sjov aften: live-musik, fællessang og dans.

HUMØREKSPRESSEN

Forestil dig lyden af en jukeboks, en brun bodega, skummende øl, samt livets glæder og sorger, fortolket af en håndfuld af Danmarks dygtigste musikere og sangskrivere. Så har du en ide om, hvad Humørekspressen er. Humørekspressen består af fire medlemmer: Frandsen (aka Pharfar), Krølstrup (aka Klumben), Strejferen (aka Chapper) og Peber (aka Peter Lützen fra Panamah), der alle er dedikeret til humørfyldt musik inspireret af traditionerne fra guldalderen i Dansk Toppen fra 70’erne. Musikken kredser om positive emner som venner, fest og kærlighed, men også om hårde tider som skilsmisse og ensomhed. De fire medlemmer har alle en imponerende baggrund inden for musik og underholdning med platinsælgende hits, prestigefyldte priser og utallige sceneoptrædener. Sammen har de en hjertevarm forkærlighed og respekt for dansktop, man mærker ved første akkord.

BACK TO BACK

Efter nogle fantastiske jubilæums-koncerter i 2017 er der slet ikke noget der kan holde de to hitmagere Morten Remar og Nis Bøgvad fra at tage på landevejen igen til sommer. Her lægger de vejen forbi Fest på Kajen med en stribe hits fra 80′- og 90’erne. Flere gange dagligt spiller landets radiostationer sange som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, ”Som De Andre Gør”, ”En Elsker Som dig” og ”Holder Fast”. Det er klassikere, som mange danskere har levet et liv med, og som betyder noget for mange.


PRAKTISK

 

HAPPY HOUR

Vi giver en god start på aftenen med happy hour / dobbelt op på fadøl mellem kl. 17.00-18.00

KØB MADBILLETTER PÅ FORHÅND

På koncertpladsen vil der være et udvalg af foodtrucks, som kan stille sulten i løbet af aftenen. Køb billetter på forhånd ved at klikke på ”køb billet” eller ”køb også” til højre her på siden, og få frit valg i alle foodtrucks.

Billederne er vejledende. Mere præcis info om udvalget af foodtrucks følger når koncerten nærmer sig.

TAG BÅDEN MED TIL FEST PÅ KAJEN

Læg til på koncertpladsen, og bliv natten over!* Køb en kajplads i Kulturhavn Kronborg og læg til lige ved siden af koncertpladsen i egen båd – kajpladsbilletten gælder fra den 25. august kl. 13.30 til næste dag kl. 11.30. Kajplads tilbydes lige efter, at man har valgt antal koncertbilletter i billetkøbet.

NB: Hvis du har købt billetter men glemte kajplads til din båd, så kan du gå direkte til tilkøb kajplads ved at bruge knappen ‘KØB OGSÅ’.

Pris efter bådlængde:
10-19 meter 420 kr. inkl. billetgebyr
20-29 meter 620 kr. inkl. billetgebyr
+ 30 meter 720 kr. inkl. billetgebyr

HUSK at alle ombord på båden, også kaptajnen, skal have en gyldig koncertbillet.

*Der vil være begrænset udsyn til scenen
*Der vil kun være begrænset adgang til el i havnen

REGLER

Båden skal minimum være 10 meter. Der kan ikke gives dispensation til mindre både pga. sikkerhed. Yderligere info om indsejling m.m. tilsendes kort før koncerten.

Det er havnen der står for både i den indre havn ved Kulturværftet, og det står alle frit for at benytte havnen op til koncerten. Men i perioden (13.30 på dagen til 11.30 dagen efter), kræver det en kajplads-billet.

Spørgsmål vedr. indsejling m.m. kan rettes direkte til Havnen: +45 25 31 10 80
Spørgsmål vedr. køb af billetter kan rettes til billetten på +45 70 20 20 96