INFO

 • Sted:
  The Tivoli - Helsingborg
  Köpenhamnskajen 1
  Helsingborg (SE)
 • Tid: 20. Marts 2020 20.00
 • Døre åbner: Kl. 19:00
 • Kategori: Koncerter

Entombed A.D. (SE) + Darkane (SE) + Baest (DK)

Info: Koncerten er på The Tivoli i Helsingborg (SE) / Pris: 295 SEK + gebyr / Unummererede ståpladser / Bemandet garderobe / Bemærk aldersgrænse 13 år

Færgebillet til nedsat pris: Du kan købe en landgangsbillet hos ForSea Ferries sammen med koncert-billetten til 79 SEK tur-retur (ca. 55 kr.)  OBS! Landgangsbillet er kun gyldig på koncertdagen og koncertbilletten SKAL medbringes og fremvises sammen med landgangsbillet.


Entombed A.D.

Entombed A.D. er tilbage i fædrelandet Sverige for at spille seks koncerter. Efter en Europaturné med stort set udsolgte koncerter er det tid for Entombed A.D.at lave den første turné i Sverige siden bandets tredje album ”Bowels of Earth” i 2019. I både amerikansk og europæisk presse er albummet blevet hyldet for at være bandets hidtil stærkeste, og det har fået topplacering i bl.a. det svenske Close Up Magazine og de tyske Rock Hard Magazine og Metal Hammer. Efter turneen i Sverige tager Entombed A.D. ud i verden igen, så hør dem spille en heftig dosis gammel death metal, mens de er i nærheden.


Særlige gæster:

BAEST (DK)

BAEST spiller hård death metal på thrashguitarer. Lyden kommer fra de legendariske HM-2-pedaler, og inspirationen kommer fra svenske Entombed og Bloodbath. BAEST er glade for headbanging, mosh pits og dybe growl og er uden tvivl Danmarks nye metalhåb. BAEST er en pakke med alt –  et solidt liveshow, original og skarp lyd og en seriøs markedsføringsmaskine, der lokker stadig flere til. BAEST er det unge og samtidige old school metalband, der sætter death metal tilbage på landkortet.

Lyt til Baest

 


Darkane (SE)

Darkane fejrede 20-året for sit debutalbum ”Rusted Angel” ved at spille hele albummet på Europaturné i 2019. Den eneste koncert i Sverige var på Sweden Rock Festival, men nu kommer de endelig til The Tivoli for at spille albummet en gang til. Bandet med rødder i Helsingborg og Uppsala er tændte på at spille sin trash/death metal på hjemmebane, og det tegner til en vild aften at de gør det sammen med death metal-pionererne Entombed A.D.


Koncerten er en del af det dansk-svenske musiksamarbejde mellem Kulturværftet og The Tivoli og støttes af Puls.

 • Arrangeret af:
 • Arrangeret af:
 • Støttet af:
 • Støttet af: