INFO

  • Pris: 50 DKK
  • Sted:
    Toldkammeret
  • Tid: 4. Maj 2021 19.15
  • Døre åbner: Kl. 19.00
  • Kategori: Koncerter, Toldkammeret

Tirsdagskoncert: Dopha

Som følge af myndighedernes udmelding om at forlænge de nuværende restriktioner foreløbigt frem til og med den 7. februar, vil Kulturværftet og Toldkammeret fortsat være lukket ned for aktiviteter.

Alle der har billet et arrangement der vedrøres af restriktionerne vil blive orienteret via e-mail vedr. deres arrangement.

Ved spørgsmål kan vi kontaktes på info@kuto.dk

Koncerten udsættes til tirsdag den 4. maj 2021 kl. 19.15.

Alle billetter fra den 9. februar vil være gyldige til den nye dato. Billetkøbere har fået direkte besked via e-mail.


Info: Gratis ubemandet garderobe / Aftensmad i Spisekammeret fra. kl. 17.30 – tilmelding her


Selvom Coronaepidemien har gjort sit indtog i hele verden, har det ikke stoppet Dopha fra at have et skelsættende år med stor radiosucces og rosende liveanmeldelser fra toneangivende medier. I januar 2021 er hun klar med sit længeventede debutalbum ’The Game’ og tager på i samme ombæring Danmarksturné.

’Rygtebørsen taler sandt. ”Danmarks næsteverdensstjerne” er fundet’, skrev GAFFA om Dopha i sommer. Hendes musik har kørt i heftig rotation på både P3, P4 og P6 Beat, hvor hun har ramte en bred målgruppe allerede tidligt i karrieren. Dophas stærke singler ’September Till June’, ’Happy For Me’, ’The Game’ og ’Anti Breakup Song’ viser alle et stort sangskriver-talent hos den spirende stjerne. Nu kan fans af Dopha se frem til endnu mere musik, da hun er ved at lægge sidste hånd på sit debutalbum kaldet ’The Game’, der udkommer i starten af 2021. Et album, der favner både det nærværende, skrøbelige og storladne, men som også viser en mere legesyg og drilsk side af Dopha fra Romalt. Hun skriver sange med forbilleder som Lana Del Rey, Taylor Swift og Norah Jones, men har formået at skabe sit eget udtryk, der er solidt forankret i skandinavisk melankoli og udlængsel.

I forlængelse af debutalbummet annoncerer Dopha nu sin første Danmarksturné – ’The Game Tour’. Dopha og band besøger 11 byer fordelt ud over hele landet. Dopha glæder sig til det hele og udtaler:
’Det bliver så fedt at komme på tour og spille koncert, hver dag i en ny by! Jeg elsker generelt livet på landevejen og alle klichéerne, det bærer med sig. Vi spiller de sange, som jeg har brugt det sidste år på at lave færdige. Det bliver så magisk at møde mit publikum, og se, hvordan de reagerer på den nye musik. Jeg glæder mig som en 6-årig, der lige er vågnet med sommerfugle i maven på sin fødselsdag.’

Dopha har senest spillet til Kronprinsparrets Priser, hvor hun tryllebandt publikum med en overbevisende optræden, der både viste hendes sårbarhed og styrke som sanger og performer.

Toneangivende medier, som Soundvenue, Politiken og GAFFA har også spået Dopha en stor fremtid som en af Danmarks næste store popstjerner med internationalt potentiale.

Lyt til Dopha her:


DIN WEEKEND STARTER TIRSDAG

På Toldkammerets scene kan du til Tirsdagskoncerterne opleve opkommende danske artister og bands spille intimkoncerter lige efter aftenens fællesspisning i Spisekammeret.

Vi glæder os til at se dig.

Se alle Tirsdagskoncerter her

Anmeldelser

“Efter endelig at have oplevet Dopha live er notepapirerne overdækket med udråbstegn, i den gode sags tjeneste. For hold da maule, sikke en stemme.”
GAFFA
“Mørk, dragende popmusik med Dophas meget flotte, i glimt nærmest røgede stemme helt fremme i bussen… end ikke det beskedne lydniveau, der ville få enhver borgerlig debattør til at bryde ud i vild jubel, kunne skjule det faktum, at Dopha har en både smuk, stærk og alsidig vokal.”
Politiken
  • Arrangeret af:
  • Støttet af: