INFO

  • Pris: 50 DKK
  • Sted:
    Toldkammeret
  • Tid: 15. Juni 2021 19.15
  • Døre åbner: Kl. 19.00
  • Kategori: Koncerter, Toldkammeret

Tirsdagskoncert: Dopha

Som følge af myndighedernes udmelding om at forlænge de nuværende restriktioner for spillesteder og kulturhuse frem til og med den 6. maj vil Kulturværftet og Toldkammeret fortsat være lukket ned for aktiviteter.

Alle, der har billet til et arrangement i den pågældende periode, vil blive orienteret via e-mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@kuto.dk

Koncerten udsættes til tirsdag den 15. juni 2021 kl. 19.15.

Alle billetter fra den 4. maj og tidligere 9. februar, vil være gyldige til den nye dato. Billetkøbere har fået direkte besked via e-mail.


Info: Gratis ubemandet garderobe / Aftensmad i Spisekammeret fra. kl. 17.30 – tilmelding her


Selvom Coronaepidemien har gjort sit indtog i hele verden, har det ikke stoppet Dopha fra at have et skelsættende år med stor radiosucces og rosende liveanmeldelser fra toneangivende medier. I januar 2021 er hun klar med sit længeventede debutalbum ’The Game’ og tager på i samme ombæring Danmarksturné.

’Rygtebørsen taler sandt. ”Danmarks næsteverdensstjerne” er fundet’, skrev GAFFA om Dopha i sommer. Hendes musik har kørt i heftig rotation på både P3, P4 og P6 Beat, hvor hun har ramte en bred målgruppe allerede tidligt i karrieren. Dophas stærke singler ’September Till June’, ’Happy For Me’, ’The Game’ og ’Anti Breakup Song’ viser alle et stort sangskriver-talent hos den spirende stjerne. Nu kan fans af Dopha se frem til endnu mere musik, da hun er ved at lægge sidste hånd på sit debutalbum kaldet ’The Game’, der udkommer i starten af 2021. Et album, der favner både det nærværende, skrøbelige og storladne, men som også viser en mere legesyg og drilsk side af Dopha fra Romalt. Hun skriver sange med forbilleder som Lana Del Rey, Taylor Swift og Norah Jones, men har formået at skabe sit eget udtryk, der er solidt forankret i skandinavisk melankoli og udlængsel.

I forlængelse af debutalbummet annoncerer Dopha nu sin første Danmarksturné – ’The Game Tour’. Dopha og band besøger 11 byer fordelt ud over hele landet. Dopha glæder sig til det hele og udtaler:
’Det bliver så fedt at komme på tour og spille koncert, hver dag i en ny by! Jeg elsker generelt livet på landevejen og alle klichéerne, det bærer med sig. Vi spiller de sange, som jeg har brugt det sidste år på at lave færdige. Det bliver så magisk at møde mit publikum, og se, hvordan de reagerer på den nye musik. Jeg glæder mig som en 6-årig, der lige er vågnet med sommerfugle i maven på sin fødselsdag.’

Dopha har senest spillet til Kronprinsparrets Priser, hvor hun tryllebandt publikum med en overbevisende optræden, der både viste hendes sårbarhed og styrke som sanger og performer.

Toneangivende medier, som Soundvenue, Politiken og GAFFA har også spået Dopha en stor fremtid som en af Danmarks næste store popstjerner med internationalt potentiale.

 

Dopha: The Game


DIN WEEKEND STARTER TIRSDAG

På Toldkammerets scene kan du til Tirsdagskoncerterne opleve opkommende danske artister og bands spille intimkoncerter lige efter aftenens fællesspisning i Spisekammeret.

Vi glæder os til at se dig.

Se alle Tirsdagskoncerter her

Anmeldelser

“"Dansk popkomet skyder året ind med et brag […] så er barren ligesom sat for 2021 […] Det er svært at blive andet end imponeret og revet med, når Dopha slår guitaren an og åbenbarer en vidunderligt rocket opstemme. En stemme fuld af små, lyse knæk, lokkende dybder, hæse stræk og en smidighed, der kan løfte en ordinær sang til noget større og giver den 22-årige sanger og sangskriver muligheden for hele tiden at skifte musikalske retninger."”
Politiken om THE GAME
““Skarpskårne og veldrejede popnumre med en rocket kant og et tidløst udtryk, vi ikke har set på den danske musikscene i årtier. […] Dopha har hele pakken. Hun skriver (med lidt hjælp udefra) sine egne tekster og melodier […] Hun spiller guitar. Hun synger. Og så gør hun alle tre ting overbevisende og med en god motion indlevelse. Vi havde brug for Dopha på den danske musikscene. Stærke skæringer fra en ung kvinde, der ikke lader sig diktere af AutoTune og TikTok-trends. Som skriver og spiller og synger, som en ægte musiker!"”
GAFFA om THE GAME
““Dopha forløser popstjernepotientialet på overlegent debutalbum[…] Kontrasterne er mange, men den røde tråd igennem det hele er guitarfiguren, der altid enten udgør akkordgrundlaget med fingerspil og tunge akkorder, eller agerer krymmel med længselsfulde synthesizerlignende melodifigurer i baggrunden. Og så selvfølgelig Dophas overlegne vokal, som er fuld af utroligt mange spændende teksturer og finesser […] Dophas vokal og sangskrivning er så overskudsagtig og alsidig på ‘The Game’, at albummet allerede nu kan udråbes som en af 2021’s bedste debuter."”
Soundvenue om THE GAME
““Dopha er anderledes - hun henter netop de største fortællinger i det, der normalt forbliver usagt. Det giver debutalbummets umiddelbart tunge tematikker om kærlighed, venskab og coming-of-age en befriende lethed. At Dopha heller aldrig er bange for at vise sin selvironi, gør det endda for det meste uendeligt sjovt. […] hun udvider vokalens og instrumenternes umiddelbare begrænsninger - og når hun fylder sine klassiske indiepopsange med et væld af naturlige effekter, som gør de fleste af dem til unikaer fra start til slut."”
Information om THE GAME
““Efter en masse singleudgivelser er hun endelig ude med sit debutalbum ‘The Game’, som virkelig understreger Dophas enorme potentiale i sangskrivningens kunst […] Dophas musik leger med en forfriskende nordisk tryghed, den ekstatiske el-guitar og en moderne bedroompop-lyd. Det er også disse ting, der fint bliver bundet sløjfe om på Dophas debutalbum ‘The Game’."”
Bands of Tomorrow om THE GAME
  • Arrangeret af:
  • Støttet af: