INFO

 • Pris: DKK
 • Sted:
  The Tivoli - Helsingborg
  Köpenhamnskajen 1
  Helsingborg (SE)
 • Tid: 5. November 2021 20.00
 • Døre åbner: Kl. 19.00 / Gräddhyllan 18.30
 • Kategori: Koncerter

Dodo & The Dodo’s

Info: Koncerten er på The Tivoli i Helsingborg (SE) / Billet: 429 SEK inkl. gebyr – ca. 315 DKK / Ståpladser /Bemandet garderobe / Mulighed for Buffet på Gräddhyllan før koncerten / Bemærk aldersgrænse: 13 år


Vi gør det vi ka’ li’

”Vi elsker den dynamik og magi, som kan opstå mellem os og publikum, i det rum som kun spillesteder kan skabe. Der hvor vi kan få taget til at lette sammen,“ fortæller forsanger, Dodo Gad, der sammen med Jens Rud (vokal), Anders Valbro (guitar), og Lars Thorup (trommer) drager på turné i efteråret.

Turnéen bærer navnet, ”Vi Gør Det Vi Ka’ Li” – for netop dét, har Dodo & The Dodo’s gjort siden det legendariske band debuterede 1986 og blev folkeeje med en perlerække af nogle de absolut største danske evergreens – og som et af de mest eftertragtede live-bands.

”Alene det, at vi i år har været sammen som band i over 35 år må siges at være en bedrift,” siger Dodo Gad med et smil på læben og fortsætter: Men det bedste er i virkeligheden at vi har fået lov til at holde den fest sammen med publikum i alle de år! Det har aldrig været sjovere at spille og især spillestederne giver rum til frisætte numrene og skabe en mere pågående og vital nerve. Vi lover de hits, som vi og folk elsker og de ballader, der får rummet til at stå stille. Det er jo den stemning vi længes efter og den stemning der netop kan opstå på spillestederne”

’Vågner i Natten’, ’Gi’ Mig Hvad Du Har’, ’Bambi På Glatis’ og ’Sømand Af Verden’ er blot en lille håndfuld af den de mange hits, som Dodo har skabt til den danske sangskat. Bandet har været særdeles TV-aktuelt i løbet af 2020 hvor Dodo & The Dodo’s bl.a. kunne opleves i DR2 programmet, ”Her Er Dit Hit”, i ”Fællessang – hver for sig” med Mads Steffensen og senest ved den store Danmarks Indsamling tilbage i februar måned.

Men lige nu, kan Dodo & The Dodo’s næsten ikke vente med at vende tilbage til spillestederne. Og det er naturligvis med deres altid stærke livemusikere, Søren Skov (Keys), Thomas Fog (bas) og Ginne Marker (guitar), klar til endelig igen, at kunne fyre den af live:

Vi gør det eneste vi kan – og det er heldigvis også det, vi bedst kan li`!”


Koncerten er arrangeret i samarbejde mellem The Tivoli, Helsingborg og Kulturværftet, Helsingør

Se flere koncerter på The Tivoli, Helsingborg: thetivoli.se
Følg på The Tivoli på facebook

 • Arrangeret af:
 • Støttet af:
 • Støttet af:
 • Støttet af: