INFO

Croquis i Toldkammeret

Vigtig information inden dit besøg

  • Medbring gyldigt coronapas for alle der er fyldt 15 år, ID og evt. billet.
  • Bliv hjemme, hvis du føler dig syg.
  • Hold dig orienteret om retningslinjer og tryghed i dit besøg på kuto.dk/sikkerhed

Info: Hver mandag / kl. 19.00-21.00 / Blomstersalen / 60 kr. /

Bemærk: Begrænset adgang pga. forsamlingsrestriktioner – køb billet på forhånd og vis og få scannet din billet i Spisekammeret inden du går til Blomstersalen.

Mulighed for aftensmad i Spisekammeret fra kl. 17.30 – tilmelding her

Se alle planlagte croquis-aftener her


Hver mandag aften kan du tegne croquis i Toldkammeret efter levende model. Her hylder vi udgangspunktet for croquis-tegningen, skitsen og de korte stillinger, der opøver kunsten at indfange det umiddelbare indtryk, og føre det uden om hjernen og via armen ned på papiret.

Hold øje med Spisesedlen eller facebook for evt. aflysninger. Her annoncerer vi også løbende, hvis der er decideret undervisning på aftenen. Alle er velkommen uanset niveau og der vil altid være et program, du kan følge.


PRAKTISK INFORMATION

Medbring selv materialer – bedst er billigt papir, kardus, avispapir o. lign minimum A3 format og gerne tegneredskaber der sværter godt, som f.eks. tegnekul, sort eller rødkridt eller grafitstifter fx B6. Du kan låne et tegnebræt.

Til croquis-aftenerne er der ingen tilmelding – du møder bare op lidt før kl 19.00. Arrangementet foregår i Blomstersalen. Det koster 50 kr., og der købes billet i Spisekammeret. Tag 10 kr. med hvis du vil have kaffe eller the undervejs.

Vi åbner igen torsdag den 6. maj!

I Toldkammeret er der igen mad på menuen og fællesskaber både indenfor og ude i vores hyggelige gård.

Kulturværftet kan du opleve såvel modige, spirende artister som vaske-ægte musikalske verdensstjerner.

Læs mere på kuto.dk/sikkerhed om hvordan vi håndterer sikkerheden i vores huse og sikrer dig et godt og trygt kulturbesøg.  

Har du spørgsmål til et arrangement eller andet vedr. dit besøg hos os, er du velkommen til at kontakte os på info@kuto.dk

  • Støttet af:
  • Støttet af: