INFO

  • Pris: 215 DKK
  • Sted:
    Kulturværftet / Store Scene
  • Tid: 23. September 2021 20.00
  • Døre åbner: Kl. 19.30
  • Kategori: Koncerter

Calby

Info: Nummererede siddepladser – pladser reserveres automatisk med corona-afstand / Se mere på kuto.dk/sikkerhed /  Spis før koncerten: – bestil bord her


Hits som Burnout, The Million Dollar Song og The Everyday Bit er med i rygsækken, når Calby giver koncert på Kulturværftet i Helsingør.

 

Fra Ideal Bar til Store Vega

Calby aka den danske sanger, sangskriver og producer, Mik Thybo, brød igennem lydmuren med sangen The Everyday Bit, der blev Ugens Uundgåelige på P3 og samlet set toppede som #8 på dansk radio. Billetterne til hans første show på Ideal Bar blev revet væk, og siden har interessen kun været for opadgående.

 

Burnout: Fra hypet til storhittende

Medier som Gaffa, Soundvenue og P3 pegede hurtigt på Calby som en af 2020’s one-to-watch, og efter at have opnået stor hype med The Everyday Bit udgav Calby derefter sin anden single Burnout. Et kæmpe hit, derfor alvor satte ham på dansk musiks landkort. Burnout var i månedsvis den mest shazhamede danske sang, toppede som #2 på dansk radio og er i skrivende stund gået guld med næsten 7 millioner streams på Spotify.

 

Koncerter tilpasses Covid19-restriktioner

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at livemusikken er stærkt udfordret af Covid19. Det kan Calby skrive under på med flere end 15 aflyste festivalkoncerter. Men for netop at holde live i livemusikken vil Calby og arrangørerne gøre alt for at gennemføre koncerterne under de givne restriktioner.


Status 6. januar 2021:

Koncerten kan ikke afholdes den 14. januar 2021 som planlagt pga. skærpede corona-restriktioner.

Ny dato for koncerten er torsdag den 23. september 2021 kl. 20.00
Alle billetter fra den 14. januar vil være gyldige til den 23. september 2021. billetkøbere har fået direkte besked via e-mail og sms.

  • Arrangeret af:
  • Støttet af: