INFO

 • Pris: 220 DKK
 • Sted:
  Toldkammeret
  Havnepladsen 1
  3000 Helsingør
 • Tid: 26. December 2018 21.00 - 27. December 2018 21.00
 • Døre åbner: Kl. kl. 20.00
 • Kategori: Koncerter

UDSOLGT: Beverly Hills Orchestra

Info: Ståpladser / Bemandet garderobe (overtøj må ikke medtages i salen) 20 kr.


Der er nogle, der går op i, om vi får en hvid jul, og så er der andre, for hvem det er vigtigt, at vi får BHO til jul. De traditionsrige og festlige koncerter med Beverly Hills Orchestra, der er navnet bag BHO-forkortelsen, er sikret igen i år, og man skal være hurtig på aftrækkeren, hvis man vil sikre sig en billet.

Hver jul siden Poul Schlüter var statsminister, og Danmark var regerende europamestre i fodbold, har det musikalsk hold rullet deres hitparade frem og givet koncert på hjemmebanen i Helsingør. Nu om dage er det ikke bare én, men flere koncerter, som i år strækker sig over 2. og 3. Juledag.

Er det din første koncert med Beverly Hills Orchestra, kan du glæde dig til en skøn blanding af de største hits gennem tiden med et forrygende liveband, der spiller gode gamle klassikere som ”Love Is In The Air”, ”September”, ”You’re The First My Last”, ”Stand By Me” og ”Regndans” krydret med de største nye hits som ”Moves Like Jagger”, ”Blurred Line” og ”Get Lucky”.

Beverly Hills Orchestra består udover Henrik Launbjerg af Stig Skovlind på keyboard, Mikkel Sø-by på trommer, Lars Elswing på bas og Hans Egestorp på guitar.