INFO

 • Pris: 50 DKK
 • Sted:
  Toldkammeret / Store Sal
  Havnepladsen 1
  3000 Helsingør
 • Tid: 4. November 2020 19.15
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Koncerter, Ord og Viden

Beatfortællinger

Info: Siddepladser / Publikum bliver anvist plads ved ankomst / Gratis ubemandet garderobe / Spis aftensmad i Spisekammeret kl. 17.30-19 – se muligheder her


Der er fortællinger, der har så meget beat, at de får hjertet til at slå hurtigere. Der er musik, der har så gode historier, at du er nødt til at slå ørerne ud, mens fødderne tripper med. Det er en helt ny genre – det er beatfortælling!

Glæd jer til en autentisk livekoncert og -fortælling, der er appellerer til både latter, eftertænksomhed og tårer. Det er underholdning med kant og hang til sort humor, musikalske højder, sørgmunterhed og det dybe, stille vand. Marianne van Toornburgs sange spinder musikalske historier rundt om Susan Ørums fortælling Pingvinreglementet, så alt går op i en højere enhed. Beatfortælling er medrivende, barsk, poetisk og helt sin egen, fremført af en garvet besætning med noget på hjerte.

Marianne van Toornburg

Marianne er en dansk sanger og sangskriver med en karriere som solo-artist og som korsanger i bl.a. Anne Linnet og Marquis de Sade, Alberte og Miss B. Haven. Sidst i 1980’erne, startede hun Sweethearts med Pernille Højmark og har senere optrådt som solist i bandet Dreamtones, og som en del af bandet Jodeladies. Solo-albummet ‘Mono’ var Ugens Album på P4.

Susan Ørum

Storyteller og tekstforfatter Susan Ørum tilhører gruppen af nye moderne historiefortællere, der arbejder med den autentiske personlige jeg-fortælling. Susan arbejder udelukkende med eget materiale og fortæller råt for usødet om ”det dér liv”, når det er bedst – og når det er allerværst. Pingvinreglementet har allerede fået publikum til at grine, græde og blive stille på små og store scener – fra Nordjylland til København.

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: