INFO

 • Pris: 195 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 9. September 2020 19.30
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Ord og Viden

Bag om Sommerdahl – med Helsingør som ramme

info: Siddepladser / Bemandet garderobe tilgængelig (20 kr.)/ Spis før arrangementet i Spisehuset – Se menu og bestil bord her


Helsingør lægger både brosten, murværk, stokroser, land og vand til, når TV 2 CHARLIEs første egenproducerede krimiserie, Dan Sommerdahl, løber over skærmen i foråret 2020. Mød folkene bag serien, kom tæt på arbejdet med krimien, og hør mere om samspillet med Helsingør by i tilblivelsen af Dan Sommerdahl.

Krimiserien om Dan Sommerdahl er inspireret af bestsellerforfatteren Anna Grues krimier om Den skaldede detektiv og har Peter Mygind i hovedrollen. Sommerdahl er en højt respekteret politiefterforsker, som engagerer sig stærkt i opklaringen af byens store kriminalsager, men engagementet har en pris for Dans privatliv.

Optagelserne til den danske tv-serie blev indledt i maj 2019, og Helsingør var hele sommeren den levende ramme, som serien udspiller sig i. Til dette arrangement møder vi nogle af nøglepersonerne bag serien og hører om både om selve tilblivelsen af krimien, ligesom vi taler om, hvordan det har været at arbejde med Helsingør, og hvad der gør byen særlig egnet som krimi-ramme.

Tv serien Dan Sommerdahl

ROS TIL HELSINGØR FOR GÆSTFRIHEDEN Peter Mygind er vild med alle de smil og den venlighed, de har mødt overalt i Helsingør, Laura Drasbæk har en super tandlæge i Helsingør og André Babikian har faktisk et kolonihavehus i kommunen – Se videoen, hvor de fortæller om deres forhold til Helsingør, og hvordan det har været at filme heroppe i de sidste to måneder.

Posted by Helsingør Kommune on Tuesday, June 25, 2019


Hele serien er optaget og foregår i Helsingør og er blevet til med støtte fra Helsingør Kommune og Copenhagen Film Fund.

 • Arrangeret af:
 • Arrangeret af: