INFO

 • Sted:
  The Tivoli - Helsingborg
  Köpenhamnskajen 1
  Helsingborg (SE)
 • Tid: 18. September 2021 20.00
 • Døre åbner: Kl. 19:00
 • Kategori: Koncerter

Dobbeltkoncert: Atomic Swing (SE) + The Beatophonics (DK)

Info: Koncerten er på The Tivoli i Helsingborg (SE) / Pris: 325 SEK + gebyr / Unummererede ståpladser / Bemandet garderobe / Mulighed for Koncert + Buffet på Gräddhyllan / Bemærk aldersgrænse 13 år


Færgebillet til nedsat pris: Du kan købe en landgangsbillet hos ForSea Ferries sammen med koncert-billetten til 79 SEK tur-retur (ca. 55 kr.)  OBS! Landgangsbillet er kun gyldig på koncertdagen og koncertbilletten SKAL medbringes og fremvises sammen med landgangsbillet.


Nummeret ‘Stone Me Into The Groove’ fik Atomic Swing til at eksplodere i 90’erne. Den svenske rockgruppe turnerede i en række europæiske lande, Japan og Australien. Efter en pause på godt ti år gjorde de comeback i 2006 med albummet ’The Broken Habanas’. Denne aften spiller Atomic Swing med hjemmebanefordel på The Tivoli i Helsingborg.

Lyt til Atomic Swing

 

THE Beatophonics (DK)

Før Atomic Swing går på scenen, kan man opleve The Beatophonics, der har etableret sig som en af ​​de mest succesfulde originale bands på retro-scenen i Danmark.

The Beatophonics er ikke bare et nostalgitrip, men et ægte rock ‘n’ roll- og 60’er inspireret popband som er i stand til at levere deres musik med en kærlighed og omsorg, som smitter overalt, hvor de bliver hørt.

Den 31. januar 2020 udkommer der nyt album med titlen ”Let’s Do This” og første single ”I Can Do With Anybody Else” er allerede udkommet. Bandet er på den hidtil største og mest ambitiøse Danmarksturne med et friskt live-set med tilhørende ny sceneproduktion og tager denne aften et smut over sundet.

 


Koncerten er en del af det dansk-svenske musiksamarbejde mellem Kulturværftet og The Tivoli og støttes af Puls.


Bemærk:
Dette arrangement skulle have været afholdt i foråret 2020, men blev udsat pga. corona/covid-19. Købte billetter fra foråret vil være gyldige til denne nye dato. Billetkøbere har fået direkte besked


 

 • Arrangeret af:
 • Arrangeret af:
 • Støttet af:
 • Støttet af: