INFO

 • Pris: 50 DKK
 • Sted:
  Toldkammeret
  Havnepladsen 1
  3000 Helsingør
 • Tid: 22. September 2020 19.15
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Koncerter, Toldkammeret

Tirsdagskoncert: Astronaut

Info: Gratis ubemandet garderobe / Fællesspisning fra kl. 17.45 – bestil plads ved bordet


Det var rigtige mennesker, der talte til os som ubudne ånder i bilen, rigtige mennesker, der skreg til fuldmånen over os, og musik der fik millioner af snefnug til at gløde som radioaktivt nedfald. Det var ‘The Dark Side of the Moon’ med Pink Floyd. Jeg var 8 år og aldeles hypnotiseret. Det var første gang jeg mærkede lysten til at synge og lave musik selv. ” – Martin Zeppelin, Astronaut

Bandet Astronaut er en sjældenhed nu-til-dags. De har taget sig tid til at skabe deres helt eget univers. Det er 5 venner, der i hele deres barndom har været på opdagelse i deres fædres vinylsamlinger, og derefter fundet hinanden. I de sidste 4 år, som studerende på konservatoriet i Århus, har bandet mest holdt sig bag lukkede døre, har kun givet få offentlige koncerter, og tilbragt 2 år i studier rundt omkring i verden, med visionen om et debutalbum fra hjertet.

Astronaut har nu med optrædender på bl.a. Spot Festival, Smukfest og Aros Kunstmuseum opbygget et ry for at levere extravagante og opløftende koncertoplevelser, der bringer publikum tilbage til 70’ernes og 80’ernes luksuriøse tidskapsel.

P6Beat vært, Carsten Holm, har kastet sin kærlighed på bandets charmernede og energifyldte sangunivers og beskriver bandet som “modige, rød-draperede og repræsentanter for den romantiske del af rocken.”

Band
Martin Zeppelin
Jonas Ege
Rio Bravo
Anders Rothmann
Toby Sachse

facebook.com/AstronautLove


Koncerten er en del af Toldkammerets Tirsdagskoncerter, hvor du løbende kan opleve opkommende danske artister og bands spille intimkoncerter lige efter aftenens fællesspisning.

Lyt til musikken 


 • Støttet af:
 • Arrangeret af: