INFO

 • Pris: 195 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 4. December 2020 20.00
 • Døre åbner: Kl. 19.00
 • Kategori: Koncerter

Artigeardit

Info: Unummererede siddepladser / Publikum bliver anvist pladser ved ankomst / Se info om sikkerhed på Kulturværftet / Spis før arrangementet i Spisehuset – Se menu og bestil bord her


Fremadstormende Artigeardit udgiver anmelderrost album og giver koncert på Kulturværftet

2019 var et uforglemmeligt år for Artigeardit. Nu er rapperen klar til at tage tingene til næste niveau med sit nye album Idiot, der får flotte roser af toneangivende medier. Rapperen annoncerer samtidig del 2 af sin Danmarksturné.

’Vi har alle en idiot i os – dette er fortællingen om min’. Artigeardit er nu klar med udgivelsen af sit andet studiealbum ’IDIOT’. På baggrund af dette kan fans i hele landet nu glæde sig til at opleve rapperen live, hvor han også rammer Kulturværftet..

 

På det nye album finder vi bl.a. singlerne Lov Mig 1 Ting, Gothersgade og titelnummeret Idiot featuring Karl William. Anmelderne roser det nye album og skriver følgende:

’Men grunden til, at han stadig er med i kampen om tronen, er, at han viser en ny lyd og en ny Artigeardit på hver udgivelse.’ 5 stjerner, Soundvenue.

’Alt i alt er ’IDIOT’ dog et forbavsende sammenhængende og kvalitetsbevidst udspil fra en rod, som er godt på vej op af undergrunden. Der er håb endnu.’ 4 stjerner, Ekstra Bladet.

’Ardit Aliti er det virkelig navn bag personen, og han har et af Danmarks skarpeste flows. Det vil sige, at det lyder godt, når han rapper og praler, selvransager og trykker speederen i bund på arrogante one-linere og hurtige trommemaskiner.’ 4 hjerter, Politiken.

Dette er en klar manifestation af, at Artigeardit er et af de største navne på den danske urban-scene lige nu. Soundvenue spår også for 2020, at ’Artigeardit tager skridtet helt op i dansk hiphops A-liga’.

Artigeardit ser frem til at spille sine nye sange live: ’Jeg glæder mig helt vildt til at spille mit nye album for jer alle. De nye sange afspejler en nyere version af mig selv, og jeg udleverer mig selv endnu mere hudløst ærligt end jeg tidligere har gjort. Det er både grænseoverskridende, men også en helt speciel ting for mig at vise mine lyttere sangene i øjenhøjde.”


30. september 2020: Artigeardit aflyser koncert 2. oktober

Artigeardit er desværre nødt til at aflyse sin koncert på Kulturværftet fredag den 2. oktober. Aflysningen sker, fordi én af Ardits nærmeste pludselig er gået bort.

Det er heldigvis lykkedes at finde en ny dato til koncerten, som er fredag den 4. december kl. 20.00.

Købte billetter er alle gyldige til den nye dato. Billetkøbere har fået direkte besked via email og sms.

 • Arrangeret af:
 • Støttet af: