INFO

 • Pris: 405 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 6. Februar 2019 19.00 - 6. Februar 2019 21.15
 • Døre åbner: Kl. 18.30
 • Kategori: Comedy

(FÅ PLADSER) Comedy: Anders Matthesen – Anden bringer ud

Info: Siddepladser / Bemandet garderobe tilgængelig (20 kr.) / Spis før koncerten i Spisehuset – bestil bord her


Efter et veloverstået kæmpe jubilæumsshow er Anders “Anden” Matthesen nu klar til at vende tilbage til klassisk stand up på landets scener. I starten af 2019 gæster han Kulturværftet med et åndssvagt sjovt stand-up show – helt nyt materiale, der er udviklet gennem de seneste år. Der bliver tale om stand-up i ordets reneste forstand – Anden og en mikrofon – uden dikkedarer.

De sidste 9 år har Matthesen ikke været hele Danmark rundt, men kun besøgt udvalgte byer med sine store shows. En massiv efterspørgsel har nu fået ham til at starte tour-bussen op og køre fra by til by, med lår-klaskende sjov stand-up, som vi kender det bedst fra hans side:

“De sidste mange gange jeg har været aktuel med et show, har det haft en størrelse, der har begrænset det til kun at kunne spille i meget få, større byer. Denne gang beder jeg ikke folk komme til mig – der møder jeg dem, hvor de er, på de lokale spillesteder i hele Danmark, store og små. Jeg glæder mig helt vildt – både til at være ude blandt folk igen, men også til at vende tilbage til klassisk stand up uden et manuskript. Det bliver nogle aftener, hvor alt kan ske, og hvor materialet kan tage den drejning, det vil. Det er dér, at der virkelig kan opstå magi mellem publikum og mig.”

Anders Matthesen er hermed atter klar til at drage på landevejen, for at lave det han elsker allermest; klassisk stand-up. Og vi glæder os…