INFO

 • Pris: 295 DKK
 • Sted:
  Kulturværftet / Store Scene
  Allegade 2
  3000 Helsingør
 • Tid: 15. September 2020 20.00
 • Døre åbner: Kl. 19.30
 • Kategori: Comedy

Anders Lund Madsen: SLUT

Info: Siddepladser / Mulighed for tilkøb af garderobe / Spis før arrangementet i Spisehuset – Se menu og bestil bord her


For første og nok også sidste gang rejser Anders Lund Madsen alene på Danmarksturné for at samle nationen, inden det er for sent. Jorden går muligvis under i løbet af foråret. Det er godt nok ikke sikkert, og forhåbentlig går det hele godt, men hvis det sker, vil der være en historisk mulighed for at dele enden med Danmarks måske tryggeste mand, Anders Lund Madsen.

”Jeg gør det her, fordi ingen skal se slutningen i ansigtet alene, og samtidig kan det også godt bliver superakavet bare at sidde derhjemme og kigge på uret sammen med hunden, så derfor synes jeg, at der skal være en mulighed for at kunne samles et sted, hvor latter og glæde og rolig refleksion i selskab med andre gode mennesker er garanteret,” siger Anders Lund Madsen.

Showet hedder naturligt nok SLUT, og selv om publikum skulle være så heldige, at Jorden ikke går under netop den aften, hvortil de har købt billet, så behøver de ikke at føle, at aftenen er spildt af den grund. For det første har de jo så faktisk reddet livet, og det er nærmest ligesom at blive født igen, og alting bliver bare lettere og sjovere, når man har fået sig en helt frisk, ny start. For det andet fordi SLUT er mere og andet end et trist farvel.

SLUT er Anders Lund Madsens version af den helt store medarbejderudviklingssamtale. Ikke for ham selv, men for os alle sammen. Og mere end dét endda. For SLUT er ikke bare en medarbejderudviklingssamtale for vores land, vores folk og vores liv sammen. SLUT er en status på alting.


 


Bemærk:
Dette arrangement skulle have været afholdt i foråret 2020, men blev udsat pga. corona/covid-19. Købte billetter fra foråret vil være gyldige til denne nye dato. Billetkøbere har fået direkte besked