INFO

 • Pris: 95 DKK
 • Sted:
  Toldkammeret
  Havnepladsen 1
  3000 Helsingør
 • Tid: 30. August 2019 20.00
 • Døre åbner: Kl. 19:30
 • Kategori: Koncerter

Koncert: Andane og Hund i Snor

Info: Ståpladser / Bemandet garderobe (overtøj må ikke medtages i salen) 20 kr. / Fællesspisning (50 kr.) fra kl. 17.30 –  bestil plads ved bordet


Andane er lyriske tekster og eksperimenterende harmonier i et musikalsk univers, der bevæger sig i genrerne pop, progressiv pop og soft rock. Sangene kan lede tankerne hen til kunstnere som Pink Floyd og Dire Straits og er typiske lidt længere end den gængse pop-single, så publikum kan fordybe sig i musikkens mange nuancer. Med sig har Andane Hund I Snor, der leverer rock, jazz og bossanova i øjenhøjde. 

“Vi må desværre skuffe jer – vores sangerinde optræder ikke uden tøj på og over halvdelen af bandets medlemmer har passeret de 40 år”. Sådan siger Claus Langtved, der er sangskriver i Andane. Trods de aldrene dåbsattester tror han på, at de positive tilkendegivelser fra et mere voksent publikum handler om, at bandet formår at sammesætte sange med mere end 2 akkorder og skabe et univers, som man kan leve sig i, fordybe sig og give sig hen til.

Andane, der består af Claus Langtved (sangskriver, guitar og vokal), Jesper Hovedskou (el-guitar & keys), Bettina Knudsen (leadvokal og kor) og Per Rasmussen (trommer, keys & percussions) og Flemming Baumann (Bas), udgav den 18. januar 2019 en EP – ”The Truth and Nothing” med fire nye sange. Ep’en er indspillet i Media Sound Studios i København, hvor den anerkendte producer Peter Brander har stået for programmering, mixing og mastering.

 

Hund I Snor

Hund I Snor er en pose med blandede musikalske bolsjer. De smager af pop, rock, jazz og bossanova. Trods blandede stilarter har trioen skabt deres eget lydbillede, som de live præsenterer akustisk.

Hund I Snors finurlige danske tekster er stemningsfyldte øjebliksbilleder hvor der bliver zoomet ind på hverdagen – i medgang og modgang. Vi skal forbi bl.a. Steno Apotek og Helgoland badeanstalt, Nyhavn, Kys allé og ud at se med DSB – og så er der de stille regnvejrsdage, hvor man bare har lyst til at være alene med sin sildemad…

 


LYT TIL ANDANE PÅ SPOTIFY


LYT TIL HUND I SNOR PÅ SPOTIFY