INFO

CLICK AI-dage

Perspektiver på kunst og kunstig intelligens 


Med kunst og kunstig intelligens som omdrejningspunkt inviterer Kulturværftet til inspiration, viden og debat på CLICK AI-dage fra den 25. januar til den 6. februar 2021.

CLICK AI-dage er en del af et CLICK-program, som bl.a. tematiserer nye møder mellem kunst og teknologi. På Kulturværftet og CLICK har vi særligt arbejdet med, hvordan vi kan bruge kunsten til at undersøge, hvad AI gør ved og for os som mennesker. I kunstens verden er der frihed til at lege og skabe billeder og oplevelser, der ikke skal leve op til bestemte krav og normer, som fx gælder i forskningens verden. Og ved at lege med den nye teknologi gennem kunstneriske udtryk er det også nogle helt andre mennesker, end dem, der normalt arbejder den i laboratorier og virksomheder, som får mulighed for at kigge ind i den. Og måske blive klogere på, hvad den der AI gør ved os mennesker.

Den anden vej rundt er det også vigtigt, at kunsten altid udvikler sig og bruger og afprøver nye teknologier og udtryksformer. Så når vi med verdenspremieren på forestillingen SKY663N og med de to performative installationer memoryMechanics og ai_ai_inannainanna_0_1 leger med at integrere AI, er det også for at udvide grænserne for, hvordan man kan bruge teknologien på det performative og scenekunstneriske felt.

Følg med her på siden, som løbende opdateres med flere arrangementer!

 

PROGRAM:

CLICK AI-dage på Kulturværftet

Med kunstig intelligens som omdrejningspunkt inviterer Kulturværftet til inspiration, viden og debat på AI-dage fra den 25. januar til 6. februar 2021.

Se mere om AI-dage på Kulturværftet

Margrethe Vestager: Kunstig intelligens i morgendagens Europa

Tid: Torsdag 28. januar 2021 / Kulturværftet
Køb billet

SKY663N – et AI take på HC Andersens eventyr

Tid: Torsdag 28. januar – Lørdag 6. februar 2021 / Kulturværftet / Hal 14 / BlackBox
Køb billet

Kulturværftet og CLICK er partnere i et europæisk samarbejde, faciliteret af EU’s Media-program, hvor 13 forskellige kulturinstitutioner igennem tre år sætter fokus på kunstig intelligens (AI) via kunstneriske produktioner, konferencer, workshops – og som her, forskellig aktiviteter omkring, hvordan vi som samfund skal favne og anvende kunstig intelligens.


Et sikkert kulturbesøg

Vi glæder os til at se dig på Kulturværftet og i Toldkammeret, og vi er både godt forberedt og klar til at tage vel imod dig. Læs om, hvordan vi sikrer dig et sikkert kulturbesøg her https://kuto.dk/sikkerhed/

  • Arrangeret af:
  • Arrangeret af:
  • Støttet af:
  • Støttet af:
  • Støttet af: