ART LAB / 14-20 år

Art Lab er et hold for unge, som gerne vil eksperimentere og dygtiggøre sig. Og som måske drømmer om en uddannelse inden for design, billedkunst, arkitektur, scenografi eller lign.

Underviser: Jacob Tækker

Art-Lab er et nyt spændende samarbejde med Det Kgl. Danske Kunstakademi og KDAK.

I Art-Lab vil vi eksperimentere med både form, indhold, materialer og udtryk. Vi vil besøge de to kunstneriske og kreative uddannelser, og møde de studerende derfra. Der bliver lejlighed til at danne sig et grundigt indtryk af livet som designer og billedkunstner. På Art-Lab holdet vil der blive arbejdet med tegning, maleri, skulptur, foto, animation, video, performance, lyd og installationskunst.

I samarbejde med Helsingør Ungdomsskole og CATCH vil der løbende lanceres events, som giver god mulighed for at prøve kræfter med at lave udsmykning, gruppeudstilling, ferniseringer og betjene ny teknologi. På Art-Lab kommer man hele vejen rundt om det kunstneriske og kreative virke.

Hold 9: 14-20 år
Tid: Mandag kl 16.00-19.00
Pris: 2.400 kr. (ratebetaling)
Varighed: 24 undervisningsgange. Holdet starter i september 2018, uge 38 og slutter ultimo april 2019.

Om Jacob Tækker
Jacob Tækker (1977) er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2006. Jacob Tækkers bevæger sig frit mellem video, foto-, performance-, installations- kunst og computerbaserede værker. Hans værker har været udstillet i ind og udland.

Jacob har undervist både børn og unge. Han har blik for de sjove læreprocesser og viser og fortæller let og indlevende.