Menu
1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

Kulturhavn Kronborg: events, møder og konferencer

Bliv inspireret til at tænke stort. Vil I afholde jeres konference i rå industrielle rum? Under jorden i en tørdok? Eller i slottets kongelige gemakker? Vi samarbejder på tværs af kulturinstitutionerne i Kulturhavn Kronborg og vi hjælper jer med at skabe helt unikke møder, konferencer eller events.

Kulturhavn Kronborg besøges hvert år af tusinder af gæster fra hele verden. De kommer primært til Helsingør for at se kunstværket Han, Museet for Søfart, Kronborg Slot og Kulturværftet, men overraskes også af den flotte kystlinje og den gamle hyggelige bymidte.

M/S Museet for Søfart
Følg de skrånende broer ned i den gamle tørdok mellem Kronborg og Kulturværftet og træd ind i et underjordisk museum, tegnet af det verdenskendte arkitektfirma BIG, Bjarke Ingels Group.

Besøg museets website

Kronborg Slot
Kronborg Slot har 600 år på bagen og stedet har prøvet lidt af hvert. Nu er der mulighed for at afvikle små og store events. Det kan for eksempel være: koncerter, kanonaffyring, messer, foredrag, udstillinger, wienerbal, julemarked, renæssanceshow, teaterforestillinger, fotooptagelser, modeshow og meget mere.

Besøg slottets website

Værftshallerne
Helsingør Skibsværft og Maskinbyggeri A/S var et af Danmarks store skibsværfter og blev grundlagt den 1. marts 1882. Værftet nåede lige akkurat at fylde 100 år, inden det lukkede i 1983. Nu venter de gamle haller på at blive brugt til noget nyt, mulighederne er mange, og der er højt til loftet.

Læs mere om Værftshallerne

Kulturværftet

De gamle værftsbygninger tæt på havnefronten er ombygget til et moderne kulturhus. Kulturhusets to scener, konferencefaciliteter, udstillingsrum og skønne spisehus giver dig rig mulighed for at gå på opdagelse – og oplevelse – året rundt. Og værftsmuseet ud mod Allegade byder på et nostalgisk indblik i bygningernes historie. I hjertet af de sammenkoblede bygninger finder man det store moderne bibliotek. 

Læs mere om Kulturværftet