Menu
1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

Kulturværftet
Events, møder og konferencer

Kulturværftets rå og rustikke rammer kan rumme både det lille møde, den store konference og eventen, som foregår i alle rum og måske med en eller flere samarbejdspartnere i Kulturhavn Kronborg. Her er rig mulighed for at blive inspireret både inde og ude, da stedet er spækket med kultur og historie.

På Kulturværftet har I rig mulighed for at skabe et helt unikt møde og vi står klar til at hjælpe jer med at finde præcis den løsning, som bedst matcher jeres behov.

Tag kulturen med til dit arrangement

Gør jeres arrangement endnu mere unikt ved at kombinere det med en kulturel oplevelse i særklasse. Kulturværftet er et kulturelt epicenter, og vi hjælper gerne med at foreslå inspirerende oplevelser, som I kan krydre jeres møde med. 

Fleksibilitet, god service og kreativ stemning

Hvad end det er en prisoverrækkelse, en konference, et kursus eller et mindre møde, så har vi rammerne til det. Vi er kendetegnet ved vores store fleksibilitet, gode service og den kreative og innovative stemning, som præger hele Kulturværftet.

Det er noget, som vi er stolte af og vi vil så gerne have at I selv får fornemmelsen af den energi og kreative dynamik, som er i vores hus. Derfor vil vi også meget gerne mødes med jer og vise vores smukke bygning og lokaler frem. Beliggenheden er nemlig helt unik og mødefaciliteterne er i top - og det oplever I allerbedst, når I besøger os.

Kontakt os

Kontakt os meget gerne for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer. Birte Carlsson kan nås på tlf. 41 86 99 63 og mail: bca64@helsingor.dk

FAKTA