WORKSHOP: Kode, kunst og kunstig intelligens

Image

Mandag 15. november 2021 – kl. 17.00-20.00 / Toldkammeret

Workshoppen laves i samarbejde med BGK Art Lab og har et begrænset antal pladser. Workshoppen alt optaget.


Hvordan er det egentlig, det hele hænger sammen? Kom og prøv selv at være med til at lege med en kunstig intelligens. I denne workshop vil interaktionsdesigner og kunstner Andreas Refsgaard vise, hvordan han benytter pro-grammering og kunstig intelligens til at skabe kunstværker, mærkelige musikinstrumenter og interaktive ople-velser.


Workshoppen vil introducere algoritmer og kunstig intelligens på en engagerende facon, så alle kan være med og vise sjove, provokerende og tankevækkende eksempler på, hvordan disse teknikker giver mulighed helt nye kreative udfoldelser – men også rummer et væld af etiske dilemmaer.

Igennem workshoppen får deltagerne lov til selv at afprøve teknikkerne på egen computer.

Workshoppens varighed er 3 timer.

Praktisk info til deltagere:

For at få mest ud af workshoppen bedes deltagerne medbringe en nyere bærbar computer (ikke tablet) med et fungerende webkamera og Google Chrome installeret.

Om Andreas Refsgaard

Andreas Refsgaard er kunstner og kreativ koder med base i København. Han bruger algoritmer og maskinlæring til at skabe ukonventionelle forbindelser mellem input og output. Han har lavet mange forskellige workshops og hans værker er bl.a. vist på museer og festivaler i Europa, Nordamerika, Asien og Australien.

andreasrefsgaard.dk


memoryMechanics / HAUT Festival

15. oktober. 2021 / Se mere her

ai_ai_inannainanna_0_1 / HAUT Festival

17. oktober 2021 / Se mere her