Vild Mad: Fælles om Spisningen
Vil du gerne lære lidt mere om madlavning? Så er her et tilbagevendende kort køkkenkursus, der giver dig køkken-hacks og -tricks.
Kom med ind i køkkenmaskinen og lær små, gode hacks og tricks til din madlavning. Om vi laver surdej, glace eller bøf bearnaise er forskelligt fra gang til gang. Vi tager udgangspunkt i aftenens ret til Fællesspisning og laver enten hele retten eller går i dybden med de små lækre detaljer.
Se hvad der er på menuen til Fællesspisning her.
Det tager en time, hvor der er plads til at prøve tingene af og stille spørgsmål. Det hele foregår i vores køkken, så det føles autentisk.
Kurset foregår tirsdage hver 14. dag i Toldkammerets køkken, og henvender sig til både voksne og unge og tilmelding kan ske her på siden.
Dato: Tirsdage hver 14. dag
Tid: kl. 16.30-17.30
Døre: kl. 16.00
Sted: Toldkammeret
Pris: Gratis
Placering: Unummererede pladser
Hvem: For unge og voksne
Kategori: Gastro