Vild Mad: Fælles om Spisningen

Vild Mad: Fælles om Spisningen

Vil du gerne lære lidt mere om madlavning? Så er her et tilbagevendende kort køkkenkursus, der giver dig køkken-hacks og -tricks.

Vild Mad med svampe i efterårsferien

En rigtig efterårsklassikker. Tirsdag i efterårsferien skal vi dykke ned i verdenen af svampe.

Vi vil komme igennem de velkendte, men vi vil også kigge lidt på de mere ukendte svampe som feks. Enoki og shiitake.

Smag og lær en masse om svampene.  Tirsdag i efterårsferien – fri entré – men hent gratis billet

Kom med ind i køkkenmaskinen og lær små, gode hacks og tricks til din madlavning. Om vi laver surdej, glace eller bøf bearnaise er forskelligt fra gang til gang. Vi tager udgangspunkt i aftenens ret til Fællesspisning og laver enten hele retten eller går i dybden med de små lækre detaljer.

Se hvad der er på menuen til Fællesspisning her.

Det tager en time, hvor der er plads til at prøve tingene af og stille spørgsmål. Det hele foregår i vores køkken, så det føles autentisk.

Kurset foregår tirsdage hver 14. dag i Toldkammerets køkken, og henvender sig til både voksne og unge og tilmelding kan ske her på siden. 

Dato: Tirsdage hver 14. dag

Tid: kl. 16.30-17.30

Døre: kl. 16.00

Sted: Toldkammeret

Pris: Gratis – men tilmelding nødvendig

Placering: Unummererede pladser

Hvem: For alle

Kategori: Gastro


Fællesspisning i Toldkammeret:
kl. 17.45 – tilmelding her

Image

Arrangementet er støttet af

Image