Mantrasang med Capella

Kom helt ned i gear, når mantrasanger og lyd-yogalærer Capella Solskjold inviterer til fællesskabsklang med mantra-sang i Toldkammeret.

Bliv introduceret til mantrasang, hvor vi veksler mellem teori og sang og berører noget af den verdensomspændende mantra-sang og “chanting”-skat fra de oprindelige folkeslag og gamle traditioner.

Oplev, hvordan mantrasang kan påvirke dig. Lær mere om, hvad mantra er, mantraets oprindelse og tradition. Og find inspiration til, hvordan du selv kan skabe en mantrapraksis i dit liv.

Der kræves ingen forudsætninger for sang for at kunne deltage. Men er du i forvejen glad for at synge, vil du opdage, at mantrasang er fantastisk og noget helt særligt – især i fællesskab med andre mennesker.

Underviser Capella Solskjold er mantra sanger, lyd-yogalærer og gusmester. I vinterhalvåret laver hun saunagus, hvor varmen, kulden og de æteriske olier kombineres med mantra sang og lyden af naturens elementer. Gennem fire år af hendes studier i social entreprenørskab og innovation har hun rejst og boet i økosamfund og shamanistiske fællesskaber i Indien, og Syd- og Mellemamerika.

Hjertekammer solo

Fri entré – ingen tilmelding – bare mød op

Datoer:

Aflyst: Tirsdag 13. februar 2024
Tirsdag 5. marts 2024
Tirsdag 2. april 2024
Tirsdag 7. maj 2024
Tirsdag 4. juni 2024

Tid: kl. 19.00-20.30

Sted: Toldkammeret / Blomstersalen

Kategori: Workshop / Lyd

Fællesspisning

Hverdage kl. 17.45

toldkammeret hjerte

SANSELIGE OPLEVELSER

Smag på Årstiden – Sanketur

Smag på Årstiden – Sanketur

Fredag 18. oktober 2024
Mantra sang med Capella

Mantra sang med Capella

4. juni 2024 / Fri entré
NordeaFonden Logo Payoff Black RGB