HIMLA web

Himla (DK/NO/AUS)

Himla er et nordisk samarbejde mellem sanger og sangskriver Adine Fliid (DK/NO), cellisten Adam Mckenzie (AUS/DK) og klarinettist Siri Iversen (DK). Himla er et moderne bud på nordisk sangskrivning, hvor lytteren får lov til at komme helt tæt på.

Trioens debutalbum gav gruppen en DMA nominering i kategorien: “Årets nye danske rootsnavn 2021”. Musikken læner sig ind i den klassiske singer/songwriter traditionen, men formår også at udfordre traditionen. Det gør de ved at tilføje elementer fra folk, avantgarde og kammermusik til deres akustiske univers.

Rundt om en stærk, lyrisk vokal og et tekstunivers på dansk og norsk, væves klanglige tæpper af dansende buestrøg og varme knitrende luftstrømme, som åbner et vindue til de åbne, nordiske vidder. Instrumenteringen er organisk og består af fængende melodier, baslinjer, dissonanser og akustiske lydeffekter på guitar, cello og klarinet.

Himla er der hvor melankolien møder livsenergien og fortæller om det landskab af følelser og drømme, der ligger lige under hverdagens overflade.

Himla (DK/NO/AUS)

Fredag 7. oktober 2022

20.00Himla
21.00Café Valdemar
22.00
23.00Toldkammeret

Kan opleves på:

Kategori: Musik / Knejpe Festival

Knejpe bands 2022

No posts

tattoo 2023