lytte 1920x700

Et lyttende øre

Samtalerum for pårørende – i Toldkammeret

Er du pårørende til et barn, ung eller voksen med fysiske eller psykiske udfordringer? Så har du nu mulighed for at tale med Helsingør Kommunes pårørenderådgiver Jeanett Schultz i Toldkammeret.

Samtaler som ventil

Jeanett står klar til at hjælpe pårørende til unge og voksne, der kæmper med fx alvorlig sygdom, handicap, psykiske vanskeligheder, skolevægring, angst eller depression til en smule mere overskud i hverdagen. Samtalerne kan foregå over telefonen, men de kan også foregå hjemme hos den pårørende, i en gåtur i det fri, på kommunens lokaler på Prøvestenen og Montebello og nu altså også i Toldkammeret.

Ingen emner er for store eller små

– Man kan tale om skam over svære følelser, eller man kan få luft for frustrationer over systemet. Jeg kan også hjælpe med at oversætte reglerne eller med at agere inden for de regler, der nu engang er. Men det er vigtigt at sige, at jeg ikke har nogen myndighed. Jeg er blot et øre, en oversætter og en vejviser, forklarer Jeanett Schultz.

jeanett kilden edited

Om Jeanett Schultz
Jeanett Schultz har en baggrund som socialrådgiver og har arbejdet med udsatte grupper i både kriminalforsorgen og i flere kommuner gennem 20 år. Hun har også været selvstændig mentor for særligt udsatte. Håbet er, at hun kan give de pårørende mulighed for at drøfte nogle af de ting, der fylder meget, men som kommunen som myndighed ikke har ressourcer til at løfte.

Et lyttende øre i Toldkammeret

Torsdag 13. april 2023
Torsdag 11. maj 2023
Torsdag 1. juni 2023
Torsdag 6. juli 2023
Torsdag 7. september 2023
Torsdag 5. oktober 2023
Torsdag 2. november 2023
Torsdag 7. december 2023

Tid: kl. 12.00-15.00

Pris: Gratis – ingen tilmelding, bare duk op.

Sted: Toldkammeret / Find vej

Vært: Jeanett Schulz

Format: Gratis arrangement

Fællesspisning

Hverdage kl. 17.45

toldkammeret hjerte

Et samarbejde med Helsingør Kommune

HK LOGO sort

Støttet af

logo sort