Kunst og teknologi: AI ­­­­­­– Kunstig intelligens

Den er med os overalt. I lommerne. I vores devices og på vores platforme. Kunstig intelligens – eller AI – er en særdeles trofast følgesvend, i stort set hvad end vi foretager os.

Men hvad er AI egentlig for noget? Og hvad gør den ved os som mennesker?

På Kulturværftet inviterer vi dig med på rejse, hvor vi – med hjælp fra kunsten – undersøger AI. I kunstens verden er der frihed til at lege og skabe billeder og oplevelser, der ikke skal leve op til bestemte krav og normer. Her kan du sanse, opleve og måske blive klogere på, hvad AI er for en størrelse, når vi inviterer til udstilling, performances, foredrag og workshops for store og små.

Hold øje med programmet – det opdateres løbende.

Program tilføjes løbende – følg med her:


Tidligere arrangementer

memoryMechanics

Performance 24. aug. | Besøg installationen 21.-22. aug.

CLICK AI-DAGE

Efterår 2021. Oplevelse og perspektiver på kunst og kunstig intelligens.

SKY663N

9.-11. september 2021

Margrethe Vestager

24. august 2021 / En del af CLICK AI-dage

15. okt. / memoryMechanics / HAUT Festival / Se mere her
17. okt. / ai_ai_inannainanna_0_1 / HAUT Festival / Se mere her


Oplevelser og perspektiver på kunst og kunstig intelligens: Eventet er en del af CLICK AI-dage. Med kunst og kunstig intelligens (AI) som omdrejningspunkt inviterer Kulturværftet hen over efteråret 2021 indenfor til et program med nye oplevelser, inspiration, viden og debat. Her kan du bl.a. opleve eksperimenterende performances, workshops og et foredrag med EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager.

Kulturværftet og CLICK er partnere i et europæisk samarbejde, AI Lab, faciliteret af EU’s Media-program, hvor 13 forskellige kulturinstitutioner igennem tre år sætter fokus på kunstig intelligens (AI) via kunstneriske produktioner, konferencer, workshops – og som her, forskellige aktiviteter omkring, hvordan vi som samfund skal favne og anvende kunstig intelligens.

Image