Menu

Få billetter: Caroline Henderson

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til 2018, hvor Caroline Henderson giver koncert på Kulturværftet. Til koncerterne inviterer hun nemlig et helt særligt hold musikere, der består af både etablerede jazzmusikere og nye spirende talenter.

Koncerten kommer bredt rundt i Hendersons repertoire af lækker, kølig jazz tilsat elektroniske rytmer, og samtidig vil hun præsentere publikum for helt nyt materiale. 

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter – senest i 2016, hvor man kunne opleve Henderson i American Spirit på henholdsvis Aarhus Teater og Aveny T samt i musicalen Hairspray i Tivoli.

På scenen får Henderson selskab af den anerkendte jazz-pianist og sin musikalske ledsager gennem mange år Nikolaj Hess, Daniel Franck, som er en af Danmarks dygtigst jazz-basister, den prisvindende guitarist og multikunstner Gustaf Ljunggren, trommeslageren Jakob Høyer, som har spillet alt fra jazz til progressiv rock og pop med blandt andre The Raveonettes og Trentemøller, og slutteligt tilfører Turboweekend-pianisten Anders Stig Møller keyboard til Danmarks ypperste jazzstemme. Henderson har samlet cremen af danske musikere og komponister, som ser frem til spille sammen i konstellationen særligt udvalg til lejligheden.

Med en jazzdiva i topform, et stjernehold i ryggen og et særligt spændende repertoire udvalgt til aftenen vender Caroline Henderson tilbage til Kulturværftet med en koncert, man ikke vil gå glip af.

 

 

 

EVENTINFO

 • DATO

  Fredag, 2. mar. 2018

 • STED Kulturværftet / Store Scene
  Se på kort ››
 • FORSALG 290 kr. inkl. gebyr / Num. siddepladser
 • TIDSPUNKT Kl. 20.00
 • DØRENE ÅBNES Kl. 19.00
 • MAD & DRIKKE Spisehuset byder på lette retter fra menukortet før koncerten.

  bronce

 • BESTIL BORD Spisehuset Kulturværftet
  Bestil bord her ››
 • ARRANGØR Kulturværftet

Garderobe

På Kulturværftet og i Toldkammeret kan du benytte garderoben til overtøj og store tasker. 


Den bemandede garderobe kan betales med kontanter eller MobilePay. Garderoben koster 20 kr.